Лунното затъмнение, което ще се случи на 25 март, открива

...
Лунното затъмнение, което ще се случи на 25 март, открива
Коментари Харесай

Лунното затъмнение на 25-и март: Какво ни носи?

Лунното затъмнение, което ще се случи на 25 март, открива сезона на пролетните затъмнения през 2024 година и ще подчертава върху правилото на знака Везни – това са обществените връзки, партньорството, съдействието, както и всички публични съюзи, брака, в това число. Пролетните затъмнения през тази година ще трансформират живота на представителите на Кардиналния кръст – Овен, Рак, Везни, Козирог.

Лунното затъмнение ще настъпи на 25 март в 5-ия градус на знака Везни в 09:13 ч. върху Низходящия лунен възел, което може да се назова " избавление ".

Низходящият или Южният възел е това, което си отива, той е предишното, нещо, което няма продължение. Затова освен това затъмнение можете да се отървете от ограничаващите условия, от това, което пречи и блокира по-нататъшното развиване. Пролетният кулоар на затъмненията ще бъде затворен от слънчевото затъмнение на 8 април в знака на Овена.

Затъмненията са необикновен астрологичен фактор, който може доста мощно да промени хода на живота на индивида. Често астролозите назовават затъмненията съдбовен фактор, само че затъмненията не са съдбовни за всички. И не всеки път фаталността е неприятна от позиция на астрологията. Фаталността е наложителност, т.е. неминуем напредък и триумф или неизбежно проваляне и рецесия.

Затъмненията по оста на съществените знаци на зодиака Овен – Везни ще бъдат катализатори на повратни моменти в живота на доста хора и те няма да бъдат безусловно отрицателни. Всичко зависи от наталната карта и самостоятелните прогнози. Затъмнението е краткотрайно угасване на източника на светлина.

Предстои ви значима година, в случай че рожденият ви ден се пада в този кулоар на затъмненията. Повдигат се кармични тематики в областта на взаимоотношенията, сътрудниците по-често се нервират един различен, демонстрират неспокойствие, има наклонност да се разиграват драми поради дреболии. Внимателно проследявайте обстановки, срещи, оферти, мисли – затъмнението подчертава върху значими моменти. Променете живота си в този момент. Опитайте се да закриете задълженията, не реагирайте на външни дразнители, избягвайте да научавате за връзките през този интервал, в противоположен случай кавгите могат да се проточат 9 и даже 18 години, а нанесената засегнатост ще има резултат на бумеранг.

Лунното затъмнение настава при пълнолуние наоколо до Лунните възли (до 18º орбис). Пълнолунието е съпротива на Слънцето и Луната, а Земята се намира сред двете светила. В такива дни е значим салдото сред вътрешното и външното. При Лунното затъмнение от Луната е налице дисбаланс, съпротива.

При Лунното затъмнение Луната отсъства и ролята на нощно величие се извършва от Слънцето. Лунното затъмнение може да се характеризира като затъмнение на Душата – няма Луна и има доста Слънце. Луната е вътрешното, скритото, страстите, интуицията. Слънцето е Съзнанието, яснотата, волята, личността, външността, демонстрацията.

При лунното затъмнение липсват страсти, мъчно се демонстрира интуицията, вътрешният свят е празен. Поразеното его се компенсира с обилие от воля, проява на проявени качества. Можем да проявим страсти посредством демонстриране на Слънчеви качества, което не е естествено. През идващите дни преди и след лунното затъмнение на 25 март е належащо да се откажем от остарялото, в това число от всички типове зависимости. Необходимо е да се промени отношението към дома, към фамилията, да се отстранен блокажите в връзките с роднините.

Затъмнението върху Низходящия или Южния възел е нещо, което е ясно, познато. То към този момент е минало и е познато. В предишното е имало чувство за изясненост, само че то е фиктивна меродавност. При лунното затъмнение няма такова чувство, а предишното е ясно и разбираемо. При затъмнение на Южния възел няма потребност да се рови в предишното.

Трябва да се помни, че затъмненията въздействат на външните събития в доста по-голяма степен, в сравнение с живота на обособения човек. Въпреки това, в случай че коридорът на затъмненията допре чувствителни точки от персоналния хороскоп, измененията, провокирани от въздействието на затъмненията, ще бъдат съдбоносни. Основното е да се разбере вярно какви подсказки изпраща Вселената, към какво тласка съответния човек. Познаването на вашата натална карта оказва помощ да се подготвите за сложни интервали, както и да не пропуснете щастливи шансове.

Всяко затъмнение заема своето място в несъмнено семейство, което има свои лични характерности. Тези фамилии затъмнения са свързани с избрани интервали от време, наречени цикли на Сарос, които имат начало, среда и край. Те са открити от вавилонците. От антични времена затъмненията са създали незаличимо усещане на индивида, като при някои нации то е било обвързвано с някакви мистични съдбовни процеси.

Всеки цикъл на Сарос продължава почти 1200-1300 години. Той стартира в избран миг от време на северния или южния полюс сега на слънчевото затъмнение, т.е. при новолуние, и се отбелязва със съответната писмен знак N (север) или S (юг). И по този начин, тази серия Сарос има рождена карта. Всяко слънчево затъмнение и съпътстващото го лунно затъмнение ще показват характерностите на серията Сарос, към която принадлежат тези затъмнения.

Пролетният кулоар на затъмненията от 25 март до 8 април принадлежи към 8 N серия Сарос, като отличителните черти на тази серия Сарос са досетливост и искри на талантливост. В предходни години затъмненията от тази серия Сарос са били от 11 до 25 февруари 1952 година, от 21 февруари до 7 март 1970 година, от 3 до 18 март 1988 година, от 14 до 29 март 2006 година Хората, родени през тези времеви шпации, както и в границите на 5 до 6 месеца преди горепосочените интервали, имат натални затъмнения от серията Сарос 8 N. А това значи, че събитията от пролетта на 2024 година са от огромно значение за вас и поставят основите на дълъг интервал от време, най-малко за 9 – 10 години, а даже и за всичките 18 – 19.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР