Лунен календар за боядисване на коса за април 2023 г

...
Лунен календар за боядисване на коса за април 2023 г
Коментари Харесай

Лунен календар за красота за април 2023 г.: благоприятни дни за подстригване, боядисване на коса, маникюр и козметични процедури

Лунен календар за боядисване на коса за април 2023 г

Пролетта въодушевява доста дами за радикални промени във външния тип, като боядисване, което постоянно прибавя прохлада и оригиналност към всеки външен тип. Според стилистите естествените багрила, черешовите и розовите нюанси, както и карамеленият балаяж ще бъдат на мода през 2023 година, тъй че би трябвало да им обърнете внимание.

Ето лист с удобни дати за боядисване на коса съгласно лунен календар през април 2023 година:

1 април – Нарастваща луна в Лъв – през днешния ден ще бъдат сполучливо приключени процедурите за боядисване, възобновяване на косата, тонизиране. 2 април – оцветяването по време на прехода на Луната в знака на Дева ще добави женственост и естетика към вашия облик. 3 април – Нарастваща луна в Дева – през днешния ден не би трябвало да боядисвате косата си. 4 април – Нарастващата Луна в Лъв ще донесе насладата от боядисването. 5 април – Пълнолуние – превъзходен ден за всевъзможен тип оцветяване. 6 март – Намаляваща луна в Скорпион, тъй че не се колебайте да отидете при стилиста и да съгласувате новия имидж. 7 април – Луната в Скорпион дава отлично време за боядисване и наблягане на косата. 8 април – когато Луната минава в знака Стрелец, по-добре не експериментирайте с външния си тип. 9 април – този ден ще ви донесе наслада от нова картина. 10 април е още един удобен ден за боядисване на коса. 11 април – Намаляваща луна минава в знака на Козирог – в този ден всяко химическо влияние върху косата е удобно. 12 април – Луна в Козирог – не се колебайте да експериментирате с цвета на косата. 13 април – Не сменяйте цвета на косата си през днешния ден. 14 април – Луната минава в знака Водолей, тъй че не се колебайте да измененията цвета на косата и имиджа си. 15 април – не боядисвайте косата си, можете да я изсушите доста. 16 април – Луната минава в знака Риби – не би трябвало да посещавате стилист. 17 април – само че през днешния ден е удобен ден за боядисване на коса. 18 април – Намаляваща луна във Водолей – към момента не си коства да посещавате стилист. 19 април – Намаляваща луна в Овен – можете да извършите оцветяване с естествени бои или тонизиране. 20 април – Луна в Овен – превъзходен ден за смяна. 21 април – Новолуние – удобен ден за боядисване на коса. 22 април – Нарастваща луна в Телец – нов цвят ще ви донесе самочувствие. 23 април – всички козметични процедури ще бъдат от изгода и ще донесат дивиденти под формата на възхитени погледи. 24 април – Нарастваща луна в Близнаци – на този ден е по-добре да употребявате нежни бои за коса. 25 април – Нарастваща луна в Рак – към момента добър ден за боядисване на коса. 26 април е превъзходен ден за боядисване и тонизиране на косата. 27 април – през днешния ден няма потребност да вършиме химически резултат върху косата, по-добре е да им дадете почивен ден. 28 април – Луната в Лъв споделя „ да “ на нов цвят на косата. 29 април – Нарастваща луна в Лъв – косите, боядисани на този ден, ще блестят. 30 април – Нарастваща луна в Дева – добър ден за боядисване на коса. Благоприятни дни за оцветяване през април 2023 година: 1, 2, 4, 12, 13, 14, 20, 21, 22, 27, 28, 29 и 30.

Лунен календар за маникюр и педикюр за април 2023г

Когато става въпрос за козметични процедури, надали можете да пренебрегнете визитата на маникюр и педикюр. Тук към този момент можете умерено да си отпуснете душата, експериментирайки с дължина, цвят, форма и дизайн, изключително откакто трендовете на 2023 година ви разрешават да извършите това.

През април множеството дами избират да си създадат пролетен маникюр в ярки цветове или деликатни флорални шарки, няма да минат без типичен компактен дизайн на ноктите и френски маникюр.

Ето лист с удобни дати за маникюр и педикюр съгласно лунен календар през април 2023 година:

1 април – Нарастващата луна не оказва най-благоприятно въздействие върху положението на ноктите. 2 април – по-добре е да отложите визитата при маникюрист, тъй като маникюрът няма да се задържи дълго. 3 април не е най-благоприятната дата за актуализиране на маникюр. 4 април –  през днешния ден можете умерено да отидите за процедурата. 5 април е доста удобен ден за маникюр и грижа за ноктите. 6 април – маникюр, изработен на този ден, ще ви донесе наслада и самочувствие. 7 април – На пълнолуние би трябвало да се въздържате от всевъзможни промени с външния си тип. 8 април – Намаляваща Луна – добър ден за маникюр. 9 април – през днешния ден е по-добре да обърнете внимание на краката и да си извършите педикюр. 10 април към момента е удобна дата за педикюр. 11 април – през днешния ден е добър ден за грижа за ноктите. 12 април – по-добре е да отложите маникюра и педикюра. 13 април – през днешния ден не се предлага да скъсявате ноктите си. 14 април е удобен ден както за маникюр, по този начин и за педикюр. 15 април е добър ден и за разкрасителни процедури. 16 април – през днешния ден са противопоказни както маникюрът, по този начин и педикюрът 17 април е неподходящ ден за маникюр, по-добре е да отделите време за процедури и грижа за кожата. 18 април – през днешния ден не си коства да посетите маникюрист. 19 април – през днешния ден всяка процедура може да ви донесе  дискомфорт. 20 април – Можете да извършите единствено лек маникюр или педикюр вкъщи, без да употребявате ярки нюанси. 21 април – Новолуние – денят, в който е по-добре да се въздържате от процедури с нокти. 22 април –  през днешния ден не би трябвало да вършиме единствено гел лак. 23 април – на този ден е по-добре да се концентрирайте върху грижата за ръцете и краката. 24 април – рязането или пиленето на ноктите на тази дата е нежелателно. 25 април към момента е неприятен ден за посещаване на маникюрис. 26 април не е най-хубавият интервал за нов маникюр или удължение, само че можете да си извършите педикюр. 27 април – Днес не би трябвало да вършиме ярки дизайни, тъй като ще ви нервират и ще се износват бързо. 28 април – в случай че сте стигнали до майстора през днешния ден, тогава е по-добре да извършите типичен маникюр. 29 април – кажете „ да “ на нов маникюр, тъй като това е страхотна дата. 30 април – маникюр, изработен на този ден, сходно на педикюр, ще ви донесе наслада.

Лунен календар на козметичните процедури за април 2023 г

Не забравяйте да се грижите в допълнение за себе си. Но по кое време е най-подходящото време за тези козметични процедури през април 2023 година?

Благоприятни дни за козметични процедури: 2, 3, 23, 26, 27, 29 и 30 април 2023 година

Масаж и целулитни процедури: 2, 3, 4, 12, 13, 20, 21, 22, 23, 24 и 30 април 2023 г. Можете да премахнете старешки петна и брадавици: 3, 4, 10, 11, 12, 14, 15, 17, 18, 21, 25, 26, 27 и 30 април 2023 г. Благоприятни дни за епилация и депилация: 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 24, 25 и 26 април 2023 г. Дните са подобаващи за създаване и боядисване на мигли и вежди: 5, 21, 22 и 23 април.

През останалата част от април бъдете умерени в процедурите за грижа за кожата на лицето и тялото.

 infomax-logo-50-15-HW

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР