Луната все още е в знак Скорпион и все още

...
Луната все още е в знак Скорпион и все още
Коментари Харесай

Астросъветът днес: Мислете само за хубаво

Луната към момента е в символ Скорпион и към момента е рисков интервал. През това време нараства напрежението, истеричността, прочувствената неустойчивост. Често се случват конфликтни обстановки, вътрешната настъпателност у хората е подготвена да избие когато и да е.

Възможно е дори забравени обиди да избухнат с нова мощ. Хората наподобяват неуправляеми, раздирани от негативни усеща и отрицателни страсти.

Затова би трябвало всеки да се стреми към самообладание и благосклонност към човешките недостатъци, да няма изречени обиди и унижения. Помнете, че в този момент и най-малката отрицателна мисъл или негативна страст нараства неведнъж. Следете своите мисли и дейности, постарайте се да мислите единствено за хубаво. Нека вашите мисли да бъдат отправени към съзидание, не към деструктивност.

В 11-ти лунен ден, който продължава до 16:53 ч, би трябвало да се внимава да не се правят нелепости. Енергията в това лунно денонощие е освен дейна, само че и нападателна и би трябвало да се направлява в съзидателна практическа активност. Да не се подхващат рисковани действия. Сега може да се стартират единствено такива каузи, които изискват цялостна физическа и психическа отдаденост. Противоречивост и нееднозначност ще доминират денем. Дори да ви доближава кураж, то не участвайте в рисковани мероприятия. Внимателно се оглеждайте встрани, избягвайте свадите и разногласията. Покажете най-хубавите си усеща към членовете на фамилията. Всичко би трябвало да се прави с огромно внимание. Всичко, което се стартира би трябвало да се докара до край. Заболяванията в този ден съставляват заплаха най-много за дамите. Да не се убиват в този лунен ден инсекти. Уязвима е главата и гръбначният дирек. Да се заобикаля преумората на очите. Противопоказен е натоварен мисловен труд, където се изисква централизация на вниманието.

Подстригване – Можете да се подстригвате в границите на 11 лунен ден, а в случай че не сте имали такива планове, то подрежете косата си най-малко на милиметър. Това ще освободи непотребната отрицателна сила.

12-я лунен ден (започва от 16:53ч до 17:49ч на идващия ден) нормално минава спокойно и умерено. Изисква се избрана централизация. Нужно е да се вслушваме в своите чувства, а не да ги проучваме. Молитвите отправени в този ден, в случай че са откровени, обезателно се сбъдват. Трябва да бъдем милосърдни, с цел да не бъдем лишени ние от състрадание. И дума не може да става да се изпитва яд, каквито и да е негативни страсти, да има разногласия. Точно противоположното, следва да се стремим към покой, усамотение, обич към всичко, което ни обкръжава. Не е уместно времето за хазартни игри, за търговски каузи и всичко, което е обвързвано с материални придобивки. Да не се използва груба храна, да се пият повече течности, натурални сокове като се изключи ябълкови. Сънищата в този момент не заслужават да им се обръща внимание. Да не се претрупва сърцето физически и прочувствено. Не е належащо да се демонстрира бързане, прибързаност, а всичко да се остави да следва естественият си темп.

Не е добре да се самосъжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да заседнете в това положение за дълго. Полезно е за занимания с йога и други източни практики. Идеално време за уединени практики, за клетви за безмълвие и медитации, както и за молитвени практики. Не се претоварвайте с тежки тренировки, само че можете да си извършите лек масаж.

Денят носи триумф и шанс на този, който е кадърен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена.

Подстрижката в същото време усъвършенства здравето, освобождава ви от обидите и притегля благосъстояние.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР