Луната влиза в знак Лъв от 06:43 ч и остава

...
Луната влиза в знак Лъв от 06:43 ч и остава
Коментари Харесай

Денят предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си

Луната влиза в символ Лъв от 06:43 ч и остава там до 07:59 ч на 1 март. Дни на творчество и нараснала жизненост. Склонност към честолюбиви замисли, блян към водачество. Да не се подлага на критика никой, изключително началниците.

Когато Луната минава през този знак, хората стартират да изпитват увлечение към удоволствията, разкоша, имат потребност от боготворене и самопризнание. Ако купите облекла и обувки, то ще ги носите дълго. Подходящо е също за пазаруване на декорации, скъпоценности, златни бижута за сестра, другарка, майка или за вас самите. Сърцето и гръбначният дирек са доста уязвими, да не се натоварват.

12 лунен ден продължава до 15:17 ч. Ако сте пропуснали момента, към момента можете да го извършите: Молитвите отправени в този ден, в случай че са откровени, обезателно се сбъдват. Денят подготвя към положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Обикновено минава спокойно и умерено. Изисква се избрана централизация. Не следвайте предначертаното, тъй като всичко може да се обърне наобратно. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и състрадание, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в разногласия и избягвайте да се единствено съжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да останете в това положение за дълго.

13 лунен ден стартира от 15:17 и продължава до 16:29 ч на идващия ден. Той се явява продължение на предходния 12 лунен ден. Този ден е много тайнствен и тайнствен: вратата сред небето и земята се отваря, човек може да разбере незнайното. Вслушвайте се в препоръките, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. Благоприятно е за другарство в група, за образование.

Предсказанията, получени в този ден, могат трагично да трансформират ориста ви. Това е ден на струпване на информация, която ще бъде потребна за бъдещия ви живот. Тези, които знаят разнообразни техники, могат да си изработят защитни талисмани, да правят магическо гравиране отвътре на пръстена си, а също да посветят деня на поправянето на предишното, да работят с кармата.

Може да се върнат някои остарели проблеми, които не сте решили по-рано. Е, те все би трябвало да бъдат решени някой ден. Не отлагайте за по-късно това, което можете да извършите в този момент. 13 лунния ден е предопределен за работа по грешките. Различни обстановки от живота ви могат да се повторят, хора и събития от предишното да се завърнат, може би в леко изменена форма. Съдбата ви дава още един късмет да коригирате грешките, които сте създали в предишното, като дава опция да се преживее наново обстановката.

Не се ядосвайте на света, на хората. Всичко, което се случва с нас, ние го заслужаваме. Затова, вместо да недоволстваме и да се възмущаваме е по-добре да се замислим за това, какво тъкмо сме създали "погрешно " и в случай че е допустимо, да го изправим. Ако нищо не може да бъде поправено, то най-малко откровено се покайте и душевен поискайте помилван от тези, с които не сте се отнесли вярно.

Ако имате във вашето обграждане хора и след другарство с тях изпитвате неприятни усеща - възприятие на непълноценност, главоболие, стартирате да изпадате в меланхолия, това е идеалният миг да скъсате с тях връзки и да продължите напред.

Неблагоприятно време за всевъзможни инициативи. Не оставяйте започнатото. В 13-ия лунен ден постъпват такива галактически трептения, които удобно въздействат върху креативната сила.

Творците да вършат това, което е близо до душата им и може да основат същински божествени творби. От позиция на силата на 13 лунен ден ние опресняваме нашия енергиен запас, възобновяваме жизненоважните си сили. Като цяло към този ден би трябвало да се отнасяме с нужното внимание и съвестност. Процесите на подмладяване на организма в този момент са изключително дейни. Заедно с силата в организма, прелестно циркулират кръвта и другите течности и другите потребни субстанции. Ето за какво през този ден яжте повече храна, съдържаща потребни субстанции - тя ще бъде изцяло усвоена. Това придвижване на силата може да разбута някои дълбоки пластове на остарели психически проблеми. Не се вълнувайте. Отнесете се към тях умерено.

Сексът в този лунен ден би трябвало да бъде новаторски, най-подходящото време за цялостно асимилиране на нови полови техники и пози, любовни игри. Сексът би трябвало да е деен, само че в случай че авансово се чувствате изтощени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, тъй като ще навредите на здравето си. Липсата на полово предпочитание в 13 лунен ден или чувство за отмалялост е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои запаси и не сте разчели вярно силите си.

Подстрижка – Може да се подстригвате през целия ден, само че до 15:17 ч става да посетите фризьорския салон, а по-късно към този момент всички операции би трябвало да извършите вкъщи, независимо, не поверявайте своята сила даже на ръцете на непосредствен човек. Косите ви в този момент одобряват и отдават сила, по тази причина е по-добре да я запазите за себе си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР