Луната влиза в знак Дева до 12:46ч на 29 август Луната

...
Луната влиза в знак Дева до 12:46ч на 29 август
Луната
Коментари Харесай

До обяд не предприемайте нищо важно

Луната влиза в символ Дева до 12:46ч на 29 август

Луната ни прави по-практични, рационални и трезво мислещи. Добро време за решение на всекидневни проблеми. Период благоприятстващ практическата реализация на замислите. Зачестяват желанието за рецензия, разногласията и споровете. Прекомерните условия към обслужването водят до заяждане с продавачи, сервитьори, таксиметрови водачи.

В този интервал е желателно да се занимавате със спорт, да отидете на фитнес, да се отпуснете, да посетите сауна, спа салон и да прекарате повече време навън. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета. В никакъв случай в този момент да не се прави разчистване на червата.

Луната е на луфт от 06:09ч до 12:46ч. Не се предлага: да се вземат решение проблеми, да посещавате държавни офиси, служби, инстанции и служители, да купувате парцел. С една дума, не предприемайте нищо значимо. 

Луната минава в символ Везни в 12:46ч.

Човек стартира да става изключително сензитивен към хубостта на околния свят, както и към дисхармонията. При всички обстановки в общуването си би трябвало да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Важно е да покажете своето почитание към всеки човек. Интересувайте се от живота на другите, от техните грижи, помогнете им да намерят решения на проблемите си. Лесно се реализират взаимни отстъпки. Уязвими са бъбреците и пикочната система.

Лунен календар последователност: 3 лунен ден от 08:39ч на 29 август до 09:46ч на 30 август

От позиция на силата, 3-ти лунен ден е доста мощен. Поради това е доста значимо нашите желания да бъдат ориентирани към съзидателното русло, към творчеството. Добрите намерения ще донесат позитивни резултати. Да се заобикалят прояви на експанзия, недоверчивост, подмолни дейности, преднамереност. Повишената подозрителност също не трябва да се позволява. Не мислете и не пожелавайте зло на никого, тъй като вашият отрицателен подтик ще бъде обезателно предаден, само че той ще сътвори неприятности освен на този, към който е насочен, а преди всичко на вас самите. Отрицателните страсти, които изпитвате ще бъдат подкрепени и усилени неколкократно от силата на Луната. По този метод вашият личен организъм ще получи огромна доза стрес, което ще се отрази на здравето ви. Ето за какво в 3-ти лунен ден е добре да се прояви толерантност, миролюбие и благонамереност. Може да се отдадете на работата си - потребен и плодотворен интервал. 

Бизнес – Благодатен интервал за сериозен пробив в бизнеса, да постигнете това, което до момента не ви се е отдавало. Луната е на ваша страна, по тази причина се концентрирайте в набелязаните цели и действайте.

Девиза на това лунно денонощие е: най-много самообладание и успокоение. Проявете схващане към близките, околните и колегата си.

Секс - в този лунен ден би трябвало да бъде деен и автентичен. Много уместно е да се прави някъде в необикновена конюнктура. Това ще придаде на любовните връзки нови безредици и ще разнообрази еротичните усеща. Добре е водещата роля да се поеме от дамата, в секса да има повече интензивност, откритост, фикция, многообразие, неспокойствие, странност.

Подстригването в този ден дава обещание плодородно обновяване на личния енергиен капацитет. Стимулира се интензивността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава притокът на пари и позитивни страсти. 

Покупки – Да се вършат покупки в 3-ти лунен ден е извънредно нежелателно. Но в случай че въпреки всичко решите да купувате нещо, то проверете неведнъж качеството на добития артикул, с цел да няма след това проблеми.

Слънчев календар – 12 безоблачен ден - Днес получаваме това, което сме заслужили. В този безоблачен ден става астрално изчистване и събуждане на живота. В него господстват скрити сили. Благоприятно е за изглаждане на разногласия, за помиряване. Проявете откровеност, добрина, миролюбивост, състрадание. Освободете се от страстите. Отпуснете се и се предайте на потока на събитията. Вслушайте се в интуицията. Денят е добър за медитация и молитва. В този ден можете да помолите за помощ вашия Ангел-Хранител.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР