Луната вече е в знак Стрелец, където ще остане до

...
Луната вече е в знак Стрелец, където ще остане до
Коментари Харесай

Днес се появяват увереност, решителност и постоянство

Луната към този момент е в символ Стрелец, където ще остане до 11:53 ч на 10 март.

Създава нужда от чувство на престижа. Даже и тези, които избират повече уединението стартират да се стремят към социума, публичния живот, обществените връзки. Хората са по-философски настроени. Засилва се желанието да служим за образец, да учим и поучаваме другите, да предаваме своя опит и познания. Увеличава се възприятието за лична значителност, за правдивост, почтеност, предпочитание да защитим близки и другари, по-слабите и беззащитните. Нараства потребността от придвижване, занимания с фитнес или спорт, физически труд, предпочитание за пътешестване.

Увеличава се чувствителността на тазовата и бедрената кост, седалищният нерв. Уязвими са още и вените, черен дроб, злобен мехур, кръвоносната система. Често се появява болежка от кръста до бедрата и тогава е потребен масаж на тази област, с цел да се провиснал напрегнатите мускули. Добре е да се заобикалят кръвопреливане, донорски процедури, оперативна интервенция на изброените органи като се изключи незабавните и животоспасяващи случаи.

21 лунен ден стартира от 00:19 ч и продължава до 01:17 ч на идващия ден. Това е добър и удобен ден, кондензиран с сила. Както и предходния ден е обвързван с преображение и работа над себе си. Денят е обвързван със знака Стрелец, който на собствен ред символизира трансформацията на съзнанието. Започват да се разкриват скритите запаси в организма, а човешкият капацитет да се усилва. Появяват се убеденост, увереност, неизменност при реализацията на концепциите и проектите. Усещането за боязън и подозрение си отиват. Желанието да получите резултати е толкоз мощно, че елементарно можете да пренебрегнете някои от ползите си, с цел да постигнете задачата си.

Промените, които се случват в живота ви през днешния ден, няма да ви изплашат и даже противоположното, силата на деня ще ви даде увереност в дейностите, които биха могли да трансформират нормалното положение на нещата. Това е времето за креативно ентусиазъм, което би трябвало да се употребява за съзидателни цели. Благоприятно време за групова активност и затова е уместно за взаимни дейности с сътрудници, настоятелен сътрудници и съидейници. Ще им върви на тези, чиито мисли не са в несъгласие с морала, честността и високите правила.

Съществува вярване за 21 лунен ден, че в случай че ви излъгват или откраднат нещо от вас, то истината скоро ще се прояви в близко бъдеще. Също по този начин се счита, че дадените обещания в този ден имат особена мощ, по тази причина не е целесъобразно да давате обещания, които няма да можете да извършите.

Езотерика - Твърди се, че благотворителните дейности, осъществени в 21 лунен ден, усилват няколко пъти положителната карма и оказват помощ да се отървем от негативната, създавайки по-добри условия за идващото прераждане. Подходящо време за рискови практики, за шамански ритуали и практики, за астрални пътувания. Не се предлага да се занимават с това начинаещи и хора без опит.

Здраве - 21 лунен ден може самоуверено да се назова ден на здравето, по тази причина би трябвало да му се обърне повече внимание. Резервите на тялото са в напредък. Подходящо е за всевъзможни физически натоварвания. Друг плюс на деня е, че имате чудесна опция да се отървете от неприятните привички. За това ще бъдете подготвени освен психически, само че и ще можете елементарно да преодолеете физическата взаимозависимост. Така че, в случай че от дълго време се каните да откажете цигарите да вземем за пример, започнете от през днешния ден. Ако в този момент нищо не ви се получи, пробвайте още веднъж при новолуние.

Диета - Препоръчва се умерено хранене. Да се изключат мазни и месни храни. Добре е да включите в диетата си повече пресни плодове и зеленчуци, пресни сокове. Добре е да се ядат червени плодове, както и цвекло и моркови.

Общуване и обич – 21 лунен ден е ден на общуването, на единството и другарските връзки. Желателно е да избягвате самотата и уединението. Движете се повече измежду хората. Откритото другарство ще ви донесе доста нови и забавни неща. Добре е да се проявят такива качества като достойнство, правдивост, почтеност, благоразположеност, приятелско отношение. Особено неуместно време за изясняване на връзки и кавги.

Сексът в този момент би трябвало да бъде креативен акт, изпълнен с необикновени хрумвания, новости и нестандартност.

Подстрижката в този лунен ден е удобна, защото ще донесе наслада и триумф. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще притегляте вниманието.

Сънищата носят в себе си информация за това, какви вътрешни спорове пречат да се прояви креативната ви персона.

Лунен обред за 21 лунен ден

Ако денят е прохладен, излезте на открито и обърнете лицето си към вятъра. След това застанете с тил към вятъра и дано потокът от вятърната сила минава през вас и да издуха праха и мръсотията от вас, тъга и възмущение, неуспехи и пропуски, цялата отрицателна сила, която е полепнала по вас, всичко, което пречи и ви тормози, с цел да се приберете у дома леки и чисти.

Ако няма вятър или не можете да излезете на открито, можете да извършите всичко у дома въображаемо. Това е доста добър обред. След това ще почувствате необикновен напредък и изблик на сила!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР