Луната в знак Везни до 14:05ч на 15 октомври Луната във

...
Луната в знак Везни до 14:05ч на 15 октомври
Луната във
Коментари Харесай

Ден на завършване, разбор и размисъл

Луната в символ Везни до 14:05ч на 15 октомври

Луната във Везни основава атмосфера за мир и естетика. Вероятността за спорове е понижена. По-лесно се вършат взаимни отстъпки и се намира общ език с хората. В тези дни придаваме по-голямо значение на външните правила за благовъзпитание, разпоредбите на етикета и затова ставаме по-деликатни, приятни в общуването. Не започвайте световни каузи, а бързо завършете авансово плануваното. В същото време Луната във Везни придава известна колебливост и податливост към съмнения. Трудно е да се вземе значимо решение, да се направи избор. Човек може да се колебае дълго време сред всички плюсове и минуси, да търси както преимущества, по този начин и дефекти, да мисли, само че да не стига до еднопосочни заключения. Затова е по-добре да прехвърлите решението на значими въпроси в различен миг.

Уязвими стават са бъбреците, ендокринната система, най-много подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса би трябвало да изключително деликатни.

Лунен календар: 30 лунен ден от 07:07ч до 20:55ч на 14 октомври

Ако лунният месец приключва с 30-и лунен ден, тогава той се смята за логичен приключен и ще бъдете подкрепени от ангел страж през идващия месец.

Ден на довеждане докрай, анализ и размисъл. Тридесетият лунен ден е денят на опознаването на света посредством обич и духовна промяна. Ден на естетика и хубост, съзерцаване и смирение. Добре е в този ден да се изплащат задължения и освен материални. Колкото по-малко страсти има в тридесетия лунен ден, толкоз по-добре. Емоциите пречат на рационалното мислене, засенчвайки разсъдъка.

В този ден е доста значимо откровено да простите и най-малко въображаемо да поискате амнистия от тези, които сте обидили, даже и несъзнателно. В никакъв случай не се поддавайте на експанзия, избягвайте даже нападателните мисли, да не приказваме за думи или каузи. Необходимо е да се изплатят остарели задължения, само че към момента не би трябвало да се стартират нови.

Храненето би трябвало да е леко, да се пият по-малко течности. Полезно е да медитирате, да почистите дома си благодарение на огън от свещи и тамян, както и да се настройвате единствено към позитивния поток на съществуването. Лунният месец завършва и следва да стартира нов, тъй че е потребно авансово да се настроите единствено за положително.

Човек, роден в 30-ия лунен ден, носи обич и амнистия на света (раждането по това време е огромна премия за човек, за семейството). Излъчва добрина и успокоение.

Подстригването е като знак на обновлението. Добре е да подстрижете краищата на косата си в самия завършек на тридесетия лунен ден. По този метод ще теглите линия под всички събития от миналия лунен месец и ще дадете на косата си подтик да се настрои към силата на новия интервал, да се приготви за сложния ден на новолунието.

Лошо е, в случай че куче лае по вас. Това значи, че сте позволили някаква сериозна неточност в отиващия си лунен месец.

Новолуние в 20:55ч (започва 1 лунен ден до 08:12ч на 15.10.) и последвано от слънчево затъмнение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР