Луната в знак Лъв до 17:09ч на 12 април Нараства увереността

...
Луната в знак Лъв до 17:09ч на 12 април
Нараства увереността
Коментари Харесай

Ден за алтруизъм, добро и хармония

Луната в символ Лъв до 17:09ч на 12 април

Нараства увереността в личните сили. Енергийният капацитет е висок. Хората демонстрират достойнство, благотворителност, обичат да се хвалят, дават се доста обещания, склонни да харчат повече пари, в сравнение с да икономисват. Любовните връзки стават по-страстни и сантиментални. Подходящо време за другарски срещи, флиртове, за радостната част на живота.

Сърцето и гръбначният дирек са доста уязвими, да не се натоварват. Препоръчва се лекуване на коленете, ставните болести, заболявания на очите.

Луната е на луфт от 13:18ч до 17:09ч.

В това време да не се стартират нови и значими каузи, не се предлага да подписвате контракти, да купувате битова техника, автомобил, неподвижен парцел. Подходящо за нормалните неща, за рутинна работа и за отмора.

Луната влиза в символ Дева в 17:09ч.

Лунен календар: продължава 11 лунен ден до 15:12ч

Един от най-силните енергийно дни. Космическата сила е в положение да разсъни в човек скрити запаси и изцяло да го преобрази. Трябва да се внимава да не се позволяват лекомислени действия, да не се подхващат рисковани действия. Енергията в това лунно денонощие е освен дейна, само че и нападателна. Да се заобикалят разрушителните действия. Пренасочете силата си към градивни на практика каузи. Всичко би трябвало да се прави с огромно внимание. Най-важното нещо в този момент е оптималната централизация върху духовната сфера.

Следва 12 лунен ден от 15:12ч на 12 април до 16:20ч на 13 април

Денят ще донесе триумф и шанс на този, който е кадърен откровено да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена. Предразполага към положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Обикновено минава спокойно и умерено. Изисква се избрана централизация.

Крайно противопоказно е за прояви на яд. Да не се влиза в разногласия и да се заобикаля самосъжаление и недоволство. Човек може да остане дълго в това положение. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и състрадание, да се оказва помощ на тези, които се нуждаят от помощ. Проявата на обич и състрадание в същото време са належащо изискване за осъществяването на вашите стремежи.

Отделете време за по-стари родственици, родители, навестете заболели другари. Идеално време за усамотение, духовни и молитвени практики, за клетви за безмълвие и медитации. Полезни са заниманията с йога и други източни практики. Не се претоварвайте с тежки тренировки, само че можете да си извършите лек масаж.

Сексът би трябвало да бъде, колкото може повече нравствен. Важни са не толкоз техническите умения, които имате, колкото деянията на обич, деликатност, добрина и схващане.

Подстрижката усъвършенства здравето, освобождава ви от обидите и притегля благосъстояние.

Слънчев календар – 23 безоблачен ден – Спокойно се отпуснете и се оставете на потока на живота. Трябва колкото може повече да се радвате на деня, на дребните неща, на живота, а не да се уединявате и да се предавате на унинието. Време за смирение, само че и за обич. Денят е подобаващ за благородни инициативи.

Юпитер в съвпад с Нептун – този аспект носи нови импулси, нови условия на живот, непредвидени финансови придобивки, облаги, дарове. Стимулира реформистките трендове и групи с хуманни цели.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР