Луната в знак Лъв до 06:06ч на 27 май Периодът е

...
Луната в знак Лъв до 06:06ч на 27 май
Периодът е
Коментари Харесай

Внимавайте какво казвате, защото може да се осъществи

Луната в символ Лъв до 06:06ч на 27 май

Периодът е изпълнен с повече оптимизъм, жизнеспособност и ярки страсти. Увеличават се решителността и самоувереността. Денят подготвя към хазартност, елементарно се харчат пари. В този интервал също елементарно се вземат пари на заем (хората са по-щедри), само че мъчно се връщат. Хората са много прочувствени, а от време на време импулсивни. Трудно се сдържат страстите и възприятията. Поради това могат да зародят спорове. Също по този начин през днешния ден е добър ден за всевъзможни креативен изяви. Луната в Лъв постоянно въодушевява хората. 

Огненият детайл на Лъва дава дръзновение, мощ, искра, увереност. Светът към нас е в разгара си, предлагайки хиляди благоприятни условия за развиване на събитията, въвличайки ни във въртоп от каузи, срещи и занимания. Съществува риск от раздразнителност, бодърствуване, отмалялост, загуба на самочувствие. Комплимент или хвалба са задоволителни, с цел да може човек да се ободри. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. 

Лунен календар: 7 лунен ден от 10:33ч на 25 май до 11:37ч на 26 май

Това време се отличава с нарасналото предпочитание на човек да комуникира, да бъде изслушан и свестен. Бъдете деликатни освен в дейностите, само че и в думите и в мислите. Лунният ден има отношение към силата на думите, словесната меродавност, по тази причина внимавайте какво казвате, тъй като може да се реализира. Силата на словото нараства неимоверно. Не отправяйте обети, не критикувайте, не ругайте. Не предизвиквайте и другите да изричат отрицателни думи против вас. Всяка неистина в този момент може да аргументи съществени неприятности и проблеми.

Обърнете внимание на думите, които сте споделили на сън или някой различен ви е споделил. Над тях би трябвало да поразмишлявате. Правилното им разбиране може да промени вашия живот или да внесе нужната промяна, с цел да бъдете сполучливи и щастливи.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Възникнали болести в този лунен ден елементарно се излекуват. Тялото не би трябвало да се преохлажда, защото е огромна вероятността да се прихване настинка.

Сексът в този ден би трябвало да е гальовен. Нужно е да говорите единствено благи и нежни думи на колегата си. Помнете, че в този ден силата на словото е изключително огромна. Изразете любовта си, похвалете качествата на колегата си, възхищавайте му се. 

Подстрижка - Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това ускорява интуицията, води до непредвидени прозрения. 

Днес се пробвайте да не се поддавате на прекомерно натрапчиви реклами и прочувствени импулси. Много хора стават прочувствено възприемчиви в този лунен ден. Сега е най-лесно да бъде провокирано у вас предпочитание да закупите продукта, който въобще не ви е нужен. Ако не сте сигурни, тогава е по-добре да отложите покупката за идващия ден. Ако сте 100 % сигурни, че това е тъкмо вашето предпочитание, а не предложение извън, тогава купувайте. Като цяло през днешния ден е уместно време за закупуване на книги, музикални дискове, касети, музикални принадлежности. Можете също по този начин да закупите разнообразни аксесоари, свързани с езотериката - тамян, броеници, фигурки на божества и други Силно противопоказано е да купувате артикули, свързани с категорията домашен уреди и облекло. Тук можете да очаквате доста неприятни изненади.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР