Луната в знак Козирог изостря чувството за чест, дълг, отговорност,

...
Луната в знак Козирог изостря чувството за чест, дълг, отговорност,
Коментари Харесай

Време е за кардинална промяна във всяка област от живота ви

Луната в символ Козирог изостря възприятието за чест, дълг, отговорност, самодисциплина, понижава прочувствения тонус, хората стават по-сдържани. Вниманието на хората е ориентирано повече към материалната страна на въпроса. През този интервал тези, които приказват доста, само че не вършат нищо, които не съблюдават обещанията си или ги извършват със забавяне, нормално не се одобряват. Във всичко се демонстрира суровост, дори към себе си. Нещата отиват по местата си, гледаме по-реално на обстановката и опциите си. Понастоящем е потребно да извършите това, което е значимо за вас, което е належащо за вашия живот. Това е времето за съществена смяна във всяка област от живота ви. Можете също да поставите в ред, мислите, делата и възприятията си. В този интервал най- малко се нарушават разпоредбите и законите. По-добре е да не се обръщате в този момент към властимащите. Да не се вадят зъби, в случай че може отложете и лекуването им. Уязвими са коленете. Да не се върви при чакръкчии за намествате на кости и лечение на гръбначния дирек.

9 лунен ден продължава до 15:40ч. – Енергията въздейства негативно върху човек. В страстите може да се следи въздържаност, равнодушие, непоносимост към непознатите дефекти, подозрителност и нужда от ред. Очистване на пространствата и тялото физически и ментално. Добре е да се занимавате с очистителни процедури. Възможни са самоинтоксикации на организма. Да се лимитират контактите с други хора и да не се влиза в разногласия. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с силата на любовта и всеопрощението. Може да ви споходят паники, безпокойствие и мрачни мисли. Важно е да не се поддавате на страстите, а да запазите успокоение. Избягвайте да критикувате, не мислете зло на никого! Не е желателно да се напрягате и да вършиме това, което не се получава. Най-добре е да отделите повече време за отмора и релаксация. Ако инцидентно ви полеят с вода или ви намокри дъжд, това носи изчистване и избавление от заболяванията. Пазете се от загуби на всички равнища. Съновиденията, които сте имали демонстрират какви спорове съществуват на подсъзнателно равнище, указват вътрешния прикрит спор и неговият темперамент. Всичко, което се яви в съня има отношение към вашата карма.

10 лунен ден стартира в 15:40ч и продължава до 16:22 на идващия ден – Най-добрият ден за търсене на смисъла на живота, да се дефинира линията на държание за в бъдеще, за полагане начало на всевъзможни каузи, за деен отдих. Добре е да се осмислят традициите, да се учи предишното на своя народ, страна, семейство, генеалогичното дърво. Хубаво е в този ден да си спомните за традициите на рода, за предците си, да разглеждате фамилните албуми, да се отиде на черква и да се упоменат умрелите. Благоприятно време за срещи с близки, родственици, посещаване на родители, за помиряване и преустановяване на различия. Подходящо е също за работа „ домстрой”, за организация на фамилните каузи. Ако желаете да създадете традиция в своето семейство, то точно през днешния ден би трябвало да я въведете и да не я прекъсвате до идващия десети ден. В този ден става включване към егрегора на фамилията, към нови източници на сила. Включва се и кармичната памет и всички ставащи събития следва да се преценят от тази позиция. Добре е да се открият рестриктивните мерки и компликациите, които са ви пречили в работата и живота, елементарно ще откриете грешките, направени по-рано. Денят дава сила на обикновено здравите хора. Намаляването на силата и неприятното здраве през днешния ден демонстрират, че нещо не е напълно в ред с силата. Най-вероятно това е породено от затънал метод на живот. Обърнете внимание на вашите несъзнателни дейности, интуитивни дейности, инстинктивни придвижвания. Скъсани облекла, износени обувки, скъсани копчета, счупени токове демонстрират корист с силата на деня. Чувството за потиснатост и самотност е знак за идните тествания. Ден на дейната мъжка сила. Делата, стартирани през днешния ден, в близко бъдеще ще бъдат сполучливо завършени, стига да покажете задоволително интензивност. Ден на подсилване на връзките, развиване на партньорски връзки, контакти. Ще бъдат продуктивни пътувания, договаряния и договорите, подписани в този ден, ще имат положителни вероятности и ще донесат добра облага. Обмислените дейности имат шансове за триумф и поддръжка на висшите йерархии. Нараства жизнеността, половия капацитет, персоналното омагьосване. В здравно отношение козметичните процедури е по-добре да се отсрочат. Не би трябвало да изстисквате пъпки, да късате бенки, да премахвате брадавици. Болестите са кармични. Болките на костите и мускулите на гръдния панер, проблемите с потенцията и болест на простатната жлеза демонстрират нарушаване на заповедите на деня. Ако човек злоупотреби с силата, това води до нарушаване на имунната система и онкологично. Подходящ ден за сауна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР