Луната ще се опита да ни отклони от обичайния ни

...
Луната ще се опита да ни отклони от обичайния ни
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 05.09: Продължаваме напред

Луната ще се опита да ни отклони от нормалния ни път, показвайки ни друга пътека, която може да крие няколко изненади, само че пък може да стигнем по-бързо до крайната цел. Следователно, в случай че забележим, че се озоваваме в задънена улица, претърпяваме едни и същи неща и непрекъснато живеем в едни и същи обстановки, нямаме различен избор, с изключение на да се променим. Важното е да се дистанцираме прочувствено, да виждаме нещата рационално, да сме непредубедени и да гледаме напред.

Ето и знаците, които са най-засегнати през днешния ден:

Водолеи, вие поемате самодейността и се пробвате да покажете на другите пътя, който би трябвало да следват, и се осмелявате в особеното и истинското. Със сигурност притегляте интерес, само че да накарате хората да ви следват не е елементарно.

Телци, Лъвове и Скорпиони, вие оставате твърди в позициите си. Но когато обстоятелствата непрестанно се трансформират, и не се адаптирате към тях, ще ви чака напрежение, както в професионалната, по този начин и в фамилната среда.

Везни, Овни, Раци и Козирози, вие се страхувате да рискувате, тъй като сте работили интензивно, с цел да получите това, което имате както в веществен, по този начин и в сантиментален проект. Но един тест дали то е за вас би ви се отразил добре.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР