Луната ще ни даде допълнителна страст, мотивация и начини да

...
Луната ще ни даде допълнителна страст, мотивация и начини да
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 19.04: Липсва ни спонтанност

Луната ще ни даде спомагателна пристрастеност, мотивация и способи да реализираме мечтаното, само че също по този начин и податливост да изследваме малко по-дълбоко обстоятелства, усеща и страни, които считаме, че не познаваме изцяло. Инстинктите ни ще ни водят вярно, с цел да можем да преценим какво би трябвало да създадем или изберем.

По-късно денем силите ще се променят и е разумно да липсват жизненост и спонтанност. Вероятно ще се появят и разнообразни проблеми, които ще зародят и ще се нуждаят от неотложно разрешаване. Може би още веднъж ще ни обземе възприятие на дребнавост и тревога. Би било добре да му обърнем внимание като заобикаляме контактите с хора, за които знаем, че ни притискат или нервират.

Вие монополизирате интереса към себе си и това е изцяло обикновено, защото както персоналният ви магнетизъм, по този начин и еротиката, която излъчвате, притеглят всички към вас. Възползвайте се от това и се пробвайте да постигнете доста от това, което желаете за живота си.

Това е опция да проведете дълбоки диалози, самоанализ, само че и да погледнете по-внимателно на въпросите на вашите взаимоотношения - персонални, фамилни и професионални. Каквото и да съумеете да разрешите, то ще бъде от изгода.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР