Луната се намира в знак Везни. Точно в такъв момент

...
Луната се намира в знак Везни. Точно в такъв момент
Коментари Харесай

Астро съвет: Луната е в знак Везни - създавайте красота около себе си

Луната се намира в символ Везни. Точно в подобен миг някой е бил огрян от мисълта, че “Красотата ще избави света”. Чувството за хубост и естетика е самостоятелно. Създавайте хубост към себе си, работете над своята осанка, с цел да наблегнете по-силно вътрешната си хубост.

Украсете своя дом, работното място, бюрото си. При всички обстановки в общуването си би трябвало да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Не се обръщайте към някого с думите “Ей, я ела тук”. Важно е да покажете своето почитание към всеки човек. Воденето на сложни договаряния или изясняване на конфликтни връзки в този момент имат зелена светлина. Интересувайте се от живота на другите, от техните грижи, помогнете им да намерят решения на проблемите си.

6 лунен ден, който стартира от 11:43ч и продължава до 12:45ч на идващия ден – Добър ден за приемане на наслада и задоволство на желанията ви. Вслушайте се в потребностите на тялото си. Ако се чувствате изпълнени със сили, значи сте в положително здравословно положение и тогава щурмувайте напред! Ако се почувствате мързеливи и не ви се прави нищо, тогава има съответна причина и се отдайте на отмора. Днешното ви положение е добър инидикатор на здравословното и прочувственото ви положение.

Заедно с растящата Луна, ще нараства и вашата интензивност и предпочитание за работа. Смело можете да предприемате нови каузи или да действате за реализация на вашите проекти. Вслушвайте се деликатно в рационализаторските предложенrя на близките. Не се предоверявайте на бизнес сътрудниците си. Благоприятно е за нововъведения във външния ви образ - нов тоалет, нов макияж, нова прическа. Променете имиджа си и ще предизвикате интереса на другите. Препоръчва се работа с аромати. Подходящ е за предоставяне на амнистия. Добре е да видите бели облаци, да чуете камбанен звън. Ако цялото небе е облачно, значи светът е лишен от естетика.

Секс - В този лунен ден полови връзки би трябвало да бъдат спокойни, нежни и изпълнени с боязън. Това е време за класическия секс с обичайни пози. Обезателно се въздържайте от техники, които изискват дейни дейности. Нека бъде по-малко секс, повече нежни думи, милувки, целувки, обятия и нежности. Добре да се знае, че шести лунен ден е добър за секс на по-възрастните хора с влошено здравословно положение.

Бизнес – В сферата на бизнеса е добре да се прояви малко бездейност. Опасно е огромното напрежение, което може да повлияе освен на здравето, само че и на бизнеса. Бъдете деликатни с финансовите интервенции или даже ги отложете. Останете по опция оптимално спокойни. Идеално време за отмора. Нежелателно е да продавате, по-добре е да придобивате.

Подстрижка – Ако сте решили скоро да се подстригвате, то през днешния ден е един от оптималните дни за това. Подстрижката способства възстановяване на вашето здраве. Ще се намерят нови начини за нови финансови източници в скоро време.

Покупки – Може да купувате единствено това, което има връзка с творчеството и интелектуалната активност. Това могат да бъдат книги, тетрадки, блокчета, моливи, такъми за рисувате, билети за спектакъл, музей и така нататък С покупката на други неща могат да зародят проблеми.
Сънища – Към сънищата се отнесете напълно деликатно, защото се смятат за оракулски. Символите могат да открият информация на индивида освен за него, само че и за бъдещето му. Много е значимо да се доверите на интуицията си. За сънищата, които сте видели през 6-то лунно денонощие, не би трябвало да разказвате на никого. Ако ви се присъни прочут човек, това значи, че или нещо му е нужно или че той има да ви връща някакъв дълг.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР