Луната се движи в знак Везни. Добър период за примирие,

...
Луната се движи в знак Везни. Добър период за примирие,
Коментари Харесай

Ден за вътрешна свобода, веселие и радост

Луната се движи в символ Везни. Добър интервал за помирение, за възобновяване на смутени връзки. Хората стават по-миролюбиви, подсъзнателно заобикалят разногласията и споровете, само че са склонни към колебливост, изпълват се с съмнения и подозрения. Сега откровеността може да ви сближи със събеседника ви. Идете на посетители на другари или вие ги поканете. Романтична вечеря на свещи може да изиграе значима роля за вашите интимни връзки.

Най-уязвими сега са бъбреците, ендокринната система, най-много подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса би трябвало да изключително деликатни. Сега е най-подходящо да се стартира стратегия за намаляване и съответните процедури. Много подобаващи са занимания с йога, защото привеждат енергийната система в равновесие.

17 лунен ден продължава до 21:10ч. В този лунен ден в антична Гърция са устройвали свещените вакханалии и е бил отдаден на господ Дионисий. Ден за вътрешна независимост, разкрепостеност, изоставяне на задръжките, забавление и наслада. Луната освобождава хората от всевъзможни стеснения и комплекси. Този лунен ден е обвързван с интуитивното знание, екстаза, вътрешното преображение. Емоционалният напредък е нужно да се направлява в креативното русло, да се даде опция да се разкрие душата в творчеството или любовта.

Днес връзката с хората носи наслада. Денят е страховит за празненства, танци, всеобщи мероприятия, банкети, другарски срещи, сантиментални срещи и полова фамилиарност. Благоприятно време за прояви на непосредственост, за самопризнание в обич. Прекрасно време за подписване на брак и за женитба.

Някои хора в седемнадесетия лунен ден губят надзор над себе си, изпадат в вилнеене или пиене. Не би трябвало обаче да се отива в крайностите. Необходимо е да има естетика, всичко хубаво да бъде с нужната мярка. В никакъв случай не би трябвало да бъдете тъжни или ядосани от събитията. Днес е по-добре да се отпуснете и да прогоните тежките мисли. Бъдете положителни, избягвайте разногласия и още повече спорове. Не правете това, което не ви харесва, единствено тъй като „ трябва”. Забравете за всички проблеми и грижи. Погледнете към отсрещния пол и флиртувайте. Днес би трябвало да се леят усеща единствено от обич. Повече се веселете и се смейте! Ако можете – танцувайте!

С силата на 17 лунен ден са свързани бъбреците, надбъбречните жлези и ендокринната система. Хората със болести на щитовидната жлеза са изключително уязвими. Подходящи са всевъзможни лекувания, свързани с силата на словото и звука, билки, минерали, всичко, което ни дава природата. Физическото натоварване да бъде умерено. В храната не се ограничавайте. - Днес е уместно да се пие вино - най-хубавият избор ще бъде алено изсъхнало вино.

Отношения –Добър ден за изясняване на заплетени взаимоотношения, както персонални, по този начин и настоятелен. Или въобще забравете за своите взаимни искания и обиди. Дадената дума би трябвало да се съблюдава, по тази причина не поемайте обещания, в случай че не сте сигурни, че ще ги извършите. Най-доброто време да си устроите дребен фамилен празник, да се съберете цялото семейство даже без мотив и да се насладите на взаимното другарство.

Секс -17-ти лунен ден е празник за любовта и секса. Колкото повече, толкоз по-добре. Отдайте се на любовта, където и да ви застигне пристрастеността. Не сдържайте своите еротични мечти. Отпуснете се и се отдайте на воля на прекарването! Не се ограничавайте в нищо, стига да е прелестно и за двамата сътрудници. Насилие не би трябвало да има.

Подстрижка – Ще ви донесе изгода, в случай че не планирате огромни промени. В противоположен случай се въздържайте.
Покупки – Удачен ден за всевъзможни покупки. Главното изискване е да изпитвате наслада и да сте в приповдигнато въодушевление, когато придобивате закупеното.

Сънища – Ако сте сънували неприятни сънища, кошмари, то значи, че сте неудовлетворени, от дълго време не можете да изпитате наслада от живота и имате дефицит на вътрешна независимост. Не си позволявате да се отпуснете. Необходимо е да се освободите от личния си затвор, в който сами сте се сложили. Ако сънищата са били приятни, значи всичко се развива в живота ви вярно.

18 лунен ден стартира от 21:10 и продължава до 22:15ч на идващия ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР