Луната се движи на празен курс в знак Дева до

...
Луната се движи на празен курс в знак Дева до
Коментари Харесай

Астро прогнозата за днес: Не предприемайте нищо важно

Луната се движи на празен курс в символ Дева до 14:14ч. Хората като цяло се стремят повече към отговорност, ред, дисциплинираност. Те са по-практични, рационални и трезво мислещи. Важно значение имат и най-дребните елементи. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета. Не предприемайте нищо значимо, не правете значими по значение покупки, не подписвайте контракти, не започвайте нови неща.

В 14:14ч Луната минава в символ Везни и носи атмосфера на мира и естетика. Повишава се възприемчивостта към всичко прелестно, нараства чувствителността към всички прояви на неучтивост и какофония. Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците.

В 18:10ч Луната прави квадрат към Сатурн - Избягвайте да имате персонални и настоятелен срещи, както и общуването с по-старши от вас, с по-възрастни, с родители. Общуването се затруднява. Не се учудвайте, в случай че се почувствате тъжни, изпълнени с безпокойствие и паники, меланхолични. Понеже мислите са значими, точно тази вътрешна настройка способства за разочарованието. Сега елементарно се основават врагове, по тази причина бъдете деликатни. Някои от вас могат да станат обект на клюка или скандал. Неблагоприятно е и за здравето.

20-ти лунен ден продължава до 23:38ч. – знак е орела. Време за „ високия полет”, предопределено за дейни, решителни и пробивни дейности (вижте и празния ход на Луната). Ден за алхимия на духа. Един от най-мистичните дни, в които биваме осенени от Божествена загадка. Време за галактическа обич и реализиране на висша мъдрост, за вътрешно креативно преображение. Огледайте се в близост, около делничните каузи, има толкоз прелестни неща в този свят. Във всеки човек гори Божествен огън и през днешния ден това е видно в постъпките и думите на хората.

Този, който успее да се възползва от предоставения му късмет, ще придобие доста потребни неща, освен в нравствен проект, само че и в веществен. Страхът е основният и сериозен съперник през този лунен интервал и с цел да стигнете до триумфа, би трябвало безусловно да го преодолеете. Важното е да не го сподавяте, другояче ще премине в по-дълбоките пластове на подсъзнанието. Ден за размисли и в който можете да вземете значими решения.

Уязвим е стомаха, по тази причина е потребно гладуването. Водата има в този миг целeбни свойства. Полезни са хладни обливания, противоположен душ, гадания и наговаряне на водата.

Отношения - Добър интервал за възобновяване на фамилната естетика. Всички диалози и изясняване на връзки, които сте отлагали до момента, могат да се осъществят. Сцена на ревнивост и недоразумение могат да станат мотив за раздор в персоналните ви връзки. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата лична персона, по този начин, че не бързайте да ги съдите и обвинявате. Ако създадете нови връзки, то тази връзка ще продължи дълго и ще бъде крепка.

Секс - Любовните връзки би трябвало да бъдат спокойни. Важното е на двамата сътрудници да им е прелестно и да се усещат удобно един с различен.

Бизнес - Твърде продуктивно време за бизнес. Би могло да се реализира доста. Астралната сила способства ефикасната работа във всяка сфера. Благоприятен интервал за приемане на нова служба. Подходящо е да се обръщате с въпроси към началството, стига да не занимавате вашите началници на вятъра.

Подстрижката подтиква оптимизма. Ако не ви е време за коафьор, подрежете бритона си или милиметър от някой кичур.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР