Луната се движи на празен ход в знак Везни от

...
Луната се движи на празен ход в знак Везни от
Коментари Харесай

Един от най-мощните енергийни дни на лунния месец

Луната се движи на луфт в символ Везни от 05:32ч до 10:06ч и нищо значимо не се предлага да се стартира през това време.

Луната минава в 10:06ч в символ Скорпион.

Енергията на този интервал работи на подсъзнанието на индивида, пробужда в него странни интуиции и го лишава от способността да управлява своите страсти. Всяко проявяване през това време на експанзия, горделивост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще против вас. Дори в близост да царува атмосфера на напрежение и нервна възбудимост, би трябвало да останете
спокойни и индиферентни, доброжелателни и мъдри.

Енергията на Скорпиона оказва мощно въздействие върху пикочно-половата система. Уязвими са половите органи и дебелото черво. При бременност да се заобикалят и най-малките натоварвания.

Продължава 14 лунен ден до 19:23ч на 6 май (от 18:05ч на 5 май)

Един от най-мощните енергийни дни на лунния месец. В него могат да се започват нови инициативи. Време за решителни дейности. Имате последна опция да извършите нужните корекции. Избягвайте пасивния метод на живот. Ако не употребявате силата, която Луната ви дава, тя ще бъде на вятъра пропиляна. Всички каузи стартирани в този лунен ден, приключват наред, защото носят в себе си информация, която способства реализацията им. След пълнолунието, ще можете да жънете това, което сте посели през първите две етапи на Луната.

Денят носи скрито познание, обвързван е с източниците на информация. Полезно е да работите със свещени текстове, езотерична литература. При човек може да се отвори третото око, в случай че задачата
и напъните са били ориентирана към това. Всяка физическа работа е потребна. Това ще ви помогне да избегнете тъгата и меланхолията, които през днешния ден може да ви атакуван. В този лунен ден музиката работи изключително благотворно върху положението на душата.

Това е специфичен ден за мъжете. Жена, която дълго и безрезултатно сте ухажвали, в този лунен ден може да бъдат покорена, само че в случай че опитите и в този момент се окажат несполучливи, то по-добре се откажете дефинитивно. Това е последният късмет да опитате. Ако не започнете в този интервал сантиментални връзки с обекта на вашите въжделения, значи нищо няма да се получи.

Секс – Благоприятен ден за полови връзки при фамилните двойки. Може да изпробвате нови техники, да опитате тук-там, където още не сте го правили и по метод, по който не сте го
правили.

Подстрижката може да докара до изпитване на страхове и тъга, по тази причина по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. Ако им въздействате, ще стартира продан на информация, а това ще се отрази на вашият нравствен комфорт, ще започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите действия, на своя избор, в триумфа на замисленото, ще почувствате отмалялост на границата на мъчителното положение.

Следва 15 лунен ден от 19:23ч на 6 май до 20:41ч на 7 май

17 безоблачен ден – Полезно е да се работи със словото: да се четат мантри, молебствия, да се усвояват нови познания.

Подходящо е да се посети църковен храм. Добре е да разхвърляте храна за птиците и животните. Хубаво е да постоите малко напразно да ви подуха и да пречисти аурата ви.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР