Луната се движи на празен ход в знак Дева до

...
Луната се движи на празен ход в знак Дева до
Коментари Харесай

Настъпва период за примирие и за възстановяване на разстроени отношения

Луната се движи на луфт в символ Дева до 10:22 ч. След това минава в символ Везни.

При това състояние най-лесно се намира общ език с другите хора, най- положителният интервал за помирение, за възобновяване на смутени връзки. Подсъзнателно се заобикалят разногласията и споровете. Обратната страна на медала е, че хората са склонни към колебливост, изпълват се с съмнения и подозрения. Повява се неоправдана подозрителност, боязън и нерешителност в личните сили. Всичко би трябвало да бъде в равновесие другояче повече ще загубите в сравнение с да спечелите. Не назначавайте значими срещи изискващи взимане на решения, сключване на контракти, настоятелен срещи, разискване на нови планове. Лунният интервал не разрешава да се реши вярно обстановката и да се вземе вярното решение. Най-уязвими сега са бъбреците, ендокринната система, най-много подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса би трябвало да изключително деликатни. Сега е най-подходящо да се стартира стратегия за намаляване и съответните процедури. Много подобаващи са занимания с йога, защото привеждат енергийната система в равновесие.

16 лунен ден продължава до 20:03 ч. Символ на деня е Психея (олицетворение на човешката душа в антична Гърция). Един от “чистите дни”. При човек се чисти душата. Ден за приемане на хубостта под всяка форма. Добре да се съблюдава сдържаност във всичко, да се поддържа вътрешен комфорт. Не бива да се нарушава хармонията на деня. Запазете равновесие и успокоение, никога не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас доста удобен. Забранени са крещенето, безцеремонността, деянията на завист и злоба. Старайте се да не проявявате неодобрение. Ако човек живее в сходство с силата на деня, то той ще се радва на живота. Ако успее да отхвърли от себе си всички нисши инстинкти - завист, злоба, празното любознание, злопаметност, в случай че не е прибързан и не прекомерно деен в живота - той ще придобие мъдрост и успокоение, ще стартира дългия път на нанагорнище по еволюционната стълба и ще има непрекъсната връзка със своите ангели-хранители. Ден на чистите цветове - бяло, сребристо, небесносиньо.

Ден за демонстрация на благотворителност, обич и алтруизъм. Препоръчва се да се посети черква, да се прочетат Киприяновите молебствия за здраве и против вълшебства и отнемане, да се отдели внимание на нуждаещите се, на децата също, да се нахранят гладни животни и птици.

Ден, в който се обновява кръвта. Уязвим е черният дроб и може да има алергически реакции. Да се заобикаля месна храна и гъби. Не би трябвало да се убиват птици. Петно на дрехата е знак за духовна нечистотия. Всички сънища като предписание се сбъдват, само че би трябвало вярно да се изтълкуват.

Отношения – Време за стоене вкъщи. Най-спокойният интервал в фамилните връзки. Всички усещат енергиен спад. Никой няма към този момент сили за разногласия и кавги. След напрежението, най-сетне се появява опция за спокоен отдих. Обърнете внимание на децата.

Секс – Напълно се въздържайте от полови контакти. Това е ден за отдих във всевъзможен смисъл. Много нежелателни са инцидентните интимни връзки и колкото и да ви съблазняват, колкото и да се изкушавате, просто не се поддавайте. Въобще всевъзможни интимни случки са неприемливи в този интервал. Могат да приключват с някакви неприятности най-вече със здравето.

Препоръчва се да отложите подстрижката си за по-добро време. Днес няма да ви донесе особена изгода.

17 лунен ден стартира от 20:03 и продължава до 21:10 ч на идващия ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР