Луната се движи на празен ход от 15:48ч до полунощ.

...
Луната се движи на празен ход от 15:48ч до полунощ.
Коментари Харесай

Днес живейте по интуиция, вслушвайте се във вътрешния си глас

Луната се движи на луфт от 15:48ч до среднощ. Нищо значимо не предприемайте.

Луната е в символ Телец до 00:29ч на 9 септември

Внася известна умиротвореност в живота. Хората са леко апатични. Благоприятен интервал за развиване на по-рано почнали каузи. Полезно е да се занимавате с изкуство – да пишете стихове, да пеете песни да рисувате и други сходни. Търпение удивително нараства. Увеличава се силата на волята ни. На напред във времето излизат материалните ползи и желания. Луната подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си.

Уязвими са шията, гърлото, щитовидната жлеза. Избягвайте да напъвате гласовите връзки, пазете гърлото от студени питиета, врата от стоене на течение, правете извършения за шията, отложете визитата при ортодонт.

Продължава 21 лунен ден до 22:54ч на 8 септември (от 22:27ч на 7 септември)

Денят има мощна сила, която разсънва в човек възприятие за правдивост, увереност, храброст. Символът на деня е Конят, Колесницата, Пегас – олицетворяващи безкрайната вяра и дейното придвижване към реализиране на по-висока цел.

Активен ден, когато се предлага да се движите напред, да получавате, да постигате успех, да бъдете правилни на себе си и на правилата си, само че е значимо да сте почтени и обективни. Времето на събуждане на гении, което значи, че би трябвало да се занимавате с това, което от дълго време сте желали, само че не сте намерили благоприятни условия (не забравяйте за празния ход на Луната).

Този ден се назовава „ ден на братството “. Всякакви групови действия са удобни. Сега не трябва да оставате сами дълго време, нужно е да сте по-близо до хората, да прекарате този ден с другари или сътрудници от работа. Ако сте имали първата си среща в двадесет и първия лунен ден, смятайте себе си за късметлия. Тези връзки постоянно се трансформират в съществени.

В този ден е належащо да се отхвърлят подозренията и да се резервира чистотата на мислите. Не бива да се демонстрира нарцисизъм, еснафщина. Може да се наложи да жертвате своите ползи. Останете на страната на справедливостта и защитавайте своето мнение. Не лъжете и не позволявайте на другите да ви лъжат. Може би ще се разсъни у вас предпочитание за ред, непоклатимост или промени. Не се опасявайте да проведете персонални промени. Чувствайте се свободни да решавате насъбраните вътрешни проблеми, бъдете дейни и упорити в постигането на задачата си.

Слушайте интуицията, тя знае отговорите на всички въпроси и през днешния ден сигурно ще е вашият най-хубав консултант. Търсенето на изчезналите животни и хора може да бъде увенчано с триумф. За крадците, нарушителите и мошениците денят е извънредно неподходящ. Престъпленията им бързо ще се разкрият, а отмъщението няма да се забави да ги застигне. Болестите, които се появяват през днешния ден, могат да бъдат рискови и непредсказуеми.

В двадесет и първия лунен ден сексът би трябвало да бъде деен, деятелен, изобретателен, изпълнен с нови хрумвания, техники и позиции. Днес сексът е креативен акт. Представете си, че телата ви са в ръцете на Божествен Скулптор, който ви извайва посредством Любовта. Предайте се на фантазиите си, не се сдържайте.

Подстрижката в този лунен ден е удобна, защото ще донесе наслада и триумф. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще притегляте вниманието. Ако зародят проблеми с финансите или със здравето, то подстрижете малко, няколко косъма и всичко ще се реши от единствено себе си.

Някои мистични учебни заведения настояват, че благотворителните каузи, осъществени в двадесет и първия лунен ден, няколко пъти усилват положителната карма и оказват помощ да се освободим от негативната, създавайки по-добри условия за идващото прераждане.

Следва 22 лунен ден от 22:54ч на 8 септември до 23:27ч на 9 септември

22 безоблачен ден – Днес живейте по вътрешен глас, вслушвайте се във вътрешния си глас. Денят благоприятства освобождението от всичко остаряло и излишно. Необходимо е да се освобождавате от всевъзможни зависимости. Добре е в този ден да се прави свободен избор на пътя. Могат да станат неочаквани промени в живота. Например да тръгнете на пътешестване без да сте го планували или да извършите нещо непринудено.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР