Луната се движи на празен ход от 12:54ч до 15:04ч.

...
Луната се движи на празен ход от 12:54ч до 15:04ч.
Коментари Харесай

Важи За Тези Дни! Рядко Ще Чуем Толкова Сериозно Предупреждение От Астролог, Критична Опасност За

Луната се движи на луфт от 12:54ч до 15:04ч. нищо значимо и ново не би трябвало да се стартира. В 15:04ч Луната минава в символ Водолей, където ще остане до 04:03ч на 6 февруари. Доминиращ 29 лунен ден от 06:49ч на 3 февруари до 07:29ч на 4 февруари.

Ден на нечистите сили. Опасно време. Емоционалната сила е прекомерно нестабилна. Точно по тази причина не трябва да се предявяват прекомерни условия и искания. Мнозина хора ще почувстват някакво вътрешно напрежение, все едно имат вътре пружина в тях, която се разпъва и е подготвена да ги раздра. Това за жалост постоянно предизвика разногласия и спорове. Всеки е добре да има самоконтрол над държанието и реакциите си, да заобикаля гневните прояви.

Може да ви обхване унесеност, неприятно въодушевление, крах на физическите сили, нерешителност в себе си. Няма да виждате прекомерно обективно нещата и може да извършите неточности през това време, след това да се чудите сами на себе си, какво ви е било прихванало. Емоционалната нестабилност може да се отрази на сърдечно-съдовата система. Зле могат да се почувстват хората с заболели стомаси, може да се обострят някои заболявания.

Добре е да има запалена свещ и повече светлина. Подходящо време за четене на мантри и молебствия. Молитвата може да ви помогне да очистите вътрешното си пространство, когато се чувствате комплицирани, нерешителни и не знаете по кой път да поемете. Молитвата е метод, посредством който се предаваш, молиш за помощ и се отваряш, с цел да получиш поддръжка.

Отношенията в този ден са напрегнати. Да се заобикалят изяснявания на връзки, влизане в разногласия и спорове. Най-добре е всички в фамилията да се заемат с потребни каузи. Стремете се към положителни действия. С подрастващото потомство бъдете деликатни и гледайте да не ги докарате до неспокойствие, защото в този момент са доста лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да зародят и с по-възрастни хора.

Секс - Добре е да се откажете от всевъзможен тип секс и даже да забравите, че съществува такова нещо. Интимните връзки водят постоянно до разногласия, обиди и болести по сексуален път.

Сънищата са тежки, мъчителни, неприятни, само че са лъжливи, написа Пик. Нищо не значат.

Днес е 20 безоблачен ден – Хубаво е да се помолите на Предците и да поискате помощ и протекция от тях за дома и фамилията. Страхът е противопоказен. Или не започвайте нищо или го свършете до дъно. Не бива да се съмнявате в нищо. Избягвайте празните диалози. Старайте се по-малко да разговаряте. Малко би трябвало да се спи. Нежелателно е да хитрувате, да мързелувате.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР