Луната се движи на празен ход от 08:48ч до 18:14ч.

...
Луната се движи на празен ход от 08:48ч до 18:14ч.
Коментари Харесай

Време за контакти с природата, разходки, пътуване

Луната се движи на луфт от 08:48ч до 18:14ч. В това време да не се стартират нови и значими каузи, не се предлага да подписвате контракти, да купувате битова техника, автомобил, неподвижен парцел. Подходящо за нормалните неща, за рутинна работа и за отмора.

Луната е в символ Овен до 18:14ч

Това е време на интензивност, спонтанност, импулсивност. Увеличава се физическата и умствена интензивност. Нараства желанието за деяние, за себеизразяване и за отбрана на своите ползи. Ритмите на космоса оказват помощ да се разкрие вътрешният капацитет индивида. Иска ви се да решите всичко с един удар и да продължите нататък. Търпението ще ви избави от неприятности. Бройте до 10, преди да реагирате на думите или дейностите на другите. Чувства през този интервал елементарно биват засегнати. Подсъзнателно човек се пробва да се отбрани. Не носете доста пари с вас през днешния ден, има риск да похарчите всичко. Увеличава се пристрастеността, смелостта, предприемчивостта, агресивността. Уязвими са е главата, мозъка, очите.

В 18:14ч Луната минава в земния знак Телец и ритъма стартира да се забавя.

Продължава 16 лунен ден до 20:06ч на 3 октомври (от 19:44ч на 2 октомври)

Светъл и чист ден, ден за миротворство, в който се реализира равновесие и естетика сред физическото и астралното тяло. Добре е във всичко да се търси златната среда. Ден за блян и полет нагоре към висините, само че може да стане причина и за душевни премеждия, изтезаване на съвестта и възприятие за вътрешна пустош, в случай че човек разреши да господстват пристрастеностите му и се спусне в бездната на нисшите влечения.

Нужно е човек да се освободи от всевъзможни непотребни пристрастености. Ако той живее в сходство с силата на лунния ден, то ще се радва на живота. При изискване, че успее да отхвърли от себе си всички нисши инстинкти - завист, злоба, празното любознание, отмъстителността, в случай че не е прекомерно прибързан и деен (защото денят изисква пасивност) - той ще придобие мъдрост и успокоение, ще стартира дългия път на нанагорнище по духовната стълбица и ще има непрекъсната връзка със своите ангели-хранители.

Време за контакти с природата, разходки, пътешестване. Твърде бързите придвижвания и интензивност пораждат неприятности в живота. Постарайте се да сте кротки и мирни, не започвайте да изяснявате връзки с никого и се опитвайте да разберете другите хора. Запазете равновесие и успокоение. В никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас доста удобен.

В този ден не би трябвало да се крещи и да се държите безогледно. Изисква се успокоение. Не бива да се нарушава хармонията, каквото и да се случва. Дори да ви обиди някой, нужно е да се резервира равновесието в връзките.

Ако се замърсят облеклата, даже едно петънце да се появи, това е симптом за духовна нечистотия. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Така човек, който непрекъснато се нервира и ядосва, страда от заболявания на жлъчката, а тъгата и депресията могат да се отразят, да вземем за пример на стомаха. Лечението се прави единствено с психотерапия и самовнушение.

Благоприятно е да се медитира върху знаците на лунния ден, да почетете пеперудата, гълъба.

Не е уместно за покупки, подстрижка и за полови връзки, даже за съпрузите. Това е ден за отдих във всевъзможен смисъл.

Следва 17 лунен ден от 20:06ч на 3 октомври до 20:29ч на 4 октомври

17 безоблачен ден – Денят е добър за делата, които изискват бързи решения, само че нищо не завършвайте, нищо не планирайте. Полезно е да се работи със словото: да се четат мантри, молебствия, да се усвояват нови познания, да се стартира цикъл на обучение, на учене. Желателно е да бъдете доста деликатни с думите и имената в този ден. Подходящо е да се посети църковен храм. Добре е да разхвърляте храна за птиците и животните. Хубаво е да постоите малко напразно да ви подуха.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР