Луната се движи на празен ход от 08:35ч днес до

...
Луната се движи на празен ход от 08:35ч днес до
Коментари Харесай

Ден за избор между доброто и злото

Луната се движи на луфт от 08:35ч през днешния ден до 20:06 на 25 юни. Ако можете си вземете отмора, в случай че не – вършете единствено нормалната и рутинна работа. Не подписвайте значими документи, контракти, отложете ходенето по инстанции, не започвайте и не купувайте нищо значимо.

Луната е в символ Лъв до 20:06ч на 25 юни

Луната се намира в дома на Слънцето - богът на любовта, насладата, творчеството, съзиданието. Емоциите стават по-слънчеви и блестящи. Хората демонстрират достойнство, благотворителност, обичат да се хвалят, дават се доста обещания. Мъжете са склонни да се държат по джентълменски, доминира огненият мъжки принцип Ян. Нараства увереността в личните сили. Енергийният капацитет е висок. Това е най-благоприятното време за хора, които не се опасяват от аудитория и обичат да се изявяват. Любовните връзки стават по-страстни и сантиментални. Подходящо за радостни компании, другарски срещи, флиртове, по тази причина не се лишавайте от радостните мигове в живота. Сега хората са по-склонни да харчат пари, в сравнение с да икономисват. Децата стават по-весели, дейни и инициативни.

Сърцето и гръбначният дирек са доста уязвими, да не се натоварват. Препоръчва се лекуване на коленете, ставните болести, заболявания на очите.
Доминира 4 лунен ден от 08:45ч на 24 юни до 09:55ч на 25 юни

Символ на деня е дървото на познанието, избор сред положителното и злото. Именно в този лунен ден нашите прадеди са вкусили от неразрешения плод и са били изгонени от Едем. Мотото на днешния ден е: “Десет пъти премери и веднъж режи”.
Добре е този ден да се прекара в уединение, в отдаване на обичаното занимание. По-добре е да отделите време за себе си и за околните си. Не подхожда за групова работа. Бъдете деликатни в този интервал и не извършвайте неразумни действия, не предприемайте прибързани решения. Много секрети през днешния ден могат да станат очевидни, а казаните думи да се извърнат против вас.

В 4-ия лунен ден светът отразява вашите мисли, усеща, проблеми и дефекти като огледало. Същото важи и за вашите близки. Ако през днешния ден държанието на колегата или детето ви се коства дразнещо, помислете над това. Всичко, което ви нервира у тях, го има и вътре у вас. Ако в този момент давате съвет на приятел/ка за решението на техен проблем, елементарно можете да видите решението на вашите лични проблеми.

Ден на вербалната магия. На този лунен ден е добре да се четат молебствия и мантри. Днес всички думи имат специфична мощ и затова се изисква умишлено отношение: „ Казана дума, хвърлен камък.” Изреченото един път не се връща и даже инцидентно изпуснатата неприятна дума може да аргументи зло. А думите изречени с добра умисъл, ще отидат за богатство.

Тежък за организма ден. Физическото натоварване е добре да се заобикаля. Ако през днешния ден имате проблеми с мускулите или шийният отдел, това значи, че нарушавате законите на Вселената, вървите против божественото. 4 лунния ден не е подобаващ за хирургични интервенции, даже медицинските процедури не би трябвало да се организират в този момент. Уязвими са черен дроб, кожа, кръвоносната и лимфната системи. Възможни са и появи на алергични реакции. Болести почнали през днешния ден, нормално протичат тежко и в случай че не се обърне внимание в точния момент, могат да станат хронични.

Секс – Нужно е да бъдете деликатни и към интимните си връзки, изключително в случай че не сте в брачни връзки. Използвайте по-леки форми на секс, в случай че сте решили да го вършиме. Това е ден на грехопадението и огромните съблазни. Рискувате да се болестите от венерически заболявания, в случай че бъдете с малко прочут сътрудник.

Подстрижка не се предлага - ще попречи на реализацията на вашите проекти, ще осуети бизнеса ви. Вашият енергообмен в този момент набира скорост. Вие самите се явявате мощни „ предаватели”, които излъчват в пространството своите хрумвания и желания. Ако сега ви устройва здравето и персоналния ви живот и нищо друго не желаете, то въздържайте се от подкастряне в този ден. Ако се подстригвате ще настъпят промени, само че те са непредвидими.

6 безоблачен ден - Старайте се да извършите нещо прелестно за другите. Обезателно отделете време на своите деца. Ако обърнете внимание на дете в този ден, извършите нещо хубаво за него и го зарадвате, целия месец ще намирате благополучие. Необходимо е да действате съгласно страстите си – сърцето най-вярно ще ви подскаже какво да извършите.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР