Луната се движи на празен ход от 06:50ч до 08:07ч.

...
Луната се движи на празен ход от 06:50ч до 08:07ч.
Коментари Харесай

Ден подходящ за размисъл и вземане на важни решения

Луната се движи на луфт от 06:50ч до 08:07ч.

Луната е в символ Риби до 08:07ч, след което минава в символ Овен.

Емоционалното напрежение стартира да се усилва, поражда импулсивност, ускорява се конфликтността. Затова се опитвайте да контролирате страстите и не изяснявайте връзките. Днес взаимни отстъпки мъчно се реализират. Появява се предпочитание да се вземат решение всички проблеми от раз. Действията стават по-резки. Липсва самообладание.

Старайте се да не се претоварвате физически, макар че лекото натоварване няма да навреди. Бъдете деликатни, пазете се от пострадвания. През деня може да се появи главоболие. Важните въпроси, които изискват самообладание и внимание е по-добре да бъдат отсрочени. Ще бъде доста мъчно да се концентрирате и да постигнете добър резултат. Не се предлагат хирургически намеси в региона на главата, мозъка, очите, зъбите.

Доминиращ 20 лунен ден от 00:28ч на 11 юли до 00:50ч на 12 юли

Ден за алхимия на духа. Време за реализиране на висша мъдрост, за вътрешно креативно преображение. Ден подобаващ за размисъл, в който можете да вземете значими решения. В 20-ия лунен ден би трябвало да погледнете на живота си от високо. Започвате да осъзнавате, по кое време сте постъпили погрешно и какви стъпки в действителност са ви донесли големи изгоди. Вашата съществена задача е да разберете, че всички събития в живота се случват с някаква цел. Също по този начин всичко в близост е тясно обвързвано с невидими влакна.

Следете за своите мисли, думи и действия. Всички различия в този ден водят до съществени спорове. В тази връзка пробвайте се да не се карате със своите близки. Поради взаимовръзките в света, всичко се случва като в една верижна реакция. Всяка погрешно казана дума в 20 лунен ден може да аргументи доста нежелани последствия в бъдеще. Добре е да се вършат самопризнания – това може да бъде самопризнание в обич или самопризнание за виновност. Няма значение. Главното е да сте откровени.

Всички ваши дейности би трябвало да са деликатно премислени. По-добре е да работите постепенно, само че качествено, като проверявате всяка подхваната стъпка. Направете това, което събитията изискват. Успех ще имат тези, които работят групово, заедно. Опитите сами да постигнете нещо няма да доведат до на никое място. Самостоятелната работа ще изчерпи бързо енергийните ви запаси.

Добър интервал за възобновяване на фамилната естетика. Всички диалози и изясняване на връзки, които сте отлагали до момента, могат да се осъществят. Избягвайте сцените на ревнивост и недоразумение в персоналните ви връзки. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата лична персона, по този начин, че не бързайте да ги съдите и обвинявате.

Днес могат да се случат забавни събития, да изпитате нови страсти и чувства. Ако в срещнете нов прочут, общуването ви може да се трансформира в освен това. Освен това е допустимо този човек да стане най-хубавият ви другар.

Любовните и интимни връзки би трябвало да бъдат спокойни. Важното е на двамата сътрудници да им е прелестно и да се усещат удобно един с различен.

Тъй като Луната в този момент понижава, всичко в природата става по-бавно, по-малко интензивно. Това важи за човешкото държание. Процесите в организма не се правят толкоз бързо, колкото през първата половина на месеца. На физиологично равнище става изчистването му. Уязвим е стомаха, по тази причина е потребно гладуването. Внимавайте да не го травмирате. Водата има в този миг целeбни свойства. Полезни са хладни обливания, противоположен душ.

Подстрижката подтиква оптимизма. Ако не ви е време за коафьор, подрежете бретона си или милиметър от някой кичур.

23 безоблачен ден – Не е уместно за усамотение и отчаяние. Време за смирение и обич. Денят е подобаващ за благородни инициативи. Благоприятно въздействие върху човек може да окаже общуването му с разнообразни животни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР