Луната се движи на празен ход до 20:06. Ако можете

...
Луната се движи на празен ход до 20:06. Ако можете
Коментари Харесай

В този ден човек се променя в духовен план

Луната се движи на луфт до 20:06. Ако можете си вземете отмора, в случай че не – вършете единствено нормалната и рутинна работа. Не подписвайте значими документи, контракти, отложете ходенето по инстанции, не започвайте и не купувайте нищо значимо.

Луната е в символ Лъв до 20:06ч на 25 юни

Хората демонстрират достойнство, благотворителност, обичат да се хвалят, дават се доста обещания. Мъжете са склонни да се държат по джентълменски, защото доминира огненият мъжки принцип Ян. Нараства увереността в личните сили. Енергийният капацитет е висок. Сега хората са по-склонни да харчат пари, в сравнение с да икономисват. Децата стават по-весели, дейни и инициативни.

Жизнеспособността, половият капацитет се усилват, психоемоционалният декор се усъвършенства. Напрегнатата работа би трябвало да бъде последвана от релакс и отмора. Пълният сън е безусловно нужен. Тъй като физическите сили се изразходват в огромни количества в дните на Лъва, пощадете се, не се преуморявайте. Ако се преуморите в този момент, доста е евентуално, когато Луната навлезе в Дева, здравето ви внезапно да се утежни.

Сърцето и гръбначният дирек са доста уязвими, да не се натоварват. Препоръчва се лекуване на коленете, ставните болести, заболявания на очите.

В 20:06ч. Луната минава в символ Дева.

Доминиращ 5 лунен ден от 09:55ч на 25 юни до 11:08ч на 26 юни

Пети лунен ден се смята за повратен миг в първата половина на лунния месец. В този ден човек се трансформира в нравствен проект. Вътрешното наличие се трансформира и стартира да се приготвя за външни промени.

В 5-ия лунен ден тялото и душата получават цялостно пречистване: от ненужни страсти, от ненужни контакти, от нездравословни въздействия. По това време може да се появи късмет да стартираме изначало и без неточности да следваме набелязания път.

В този ден всичко ще ви се удава елементарно, в случай че деянията креативна интензивност и блян да достигнете до задачата. Прекрасно се усвояват познания. Сега можете да отстоявате своите правила, убеждения и идеали. Направените в този ден заключения нормално са верни. Желателно е всяка активност да се довежда до край, другояче тя може да ви навреди. Всички мисли, даже най-мимолетните и незначителните, могат да станат действителни в този интервал. Добре е да контролирате мозъка си, с цел да не навредите на себе си или на другите.

Хубаво е в този ден да пътувате, да си поплачете, да работите с треви и билки, да вършиме всякакви отвари и настойки. Всичко, което ни довежда през днешния ден до сълзи и рев е потребно, тъй като ни показва нашите дефекти. Ако плачете на сън също е хубаво, тъй като по този начин се пречиствате.

Не би трябвало да гладувате. Трябва да се отдели внимание на храната, тъй като това е единственият ден, когато храната се усвоява без излишък и изцяло се преобразува в тъканите. Като основа на храненето се избира мляко и извара. Противопоказно е месото.

Сексът в този лунен ден би трябвало да се одобри като целителен, да бъде отпускащ и успокоителен. Натрупаното напрежение и стрес се трансформират в чистата сила на любовта. Сложните пози е добре да се заобикалят, защото в енергийната конструкция на човек стават всякакви промени и не би трябвало да им се пречи.

Подстрижка дава подтик към креативна реализация и настройва човек на вълните на насладата, възвръща харизмата, само че защото съответствува с празния курс на Луната, по-добре е да отложите.

7 безоблачен ден - Благоприятен ден за креативен инициативи. Не бива да сте мрачни. Време за наслада и занимания. Хубаво е да се радостните и да пеете. Неблагоприятно време за огромни покупки – мебели, недвижима благосъстоятелност. Подходящо е да садите растения, шубраци, дървета, само че не късайте листа и цветя. Неблагоприятно е дори да се подаряват откъснати цветя, само че може в саксия.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР