Луната, рано сутринта, ще премине в Скорпион, засилвайки нашите страсти

...
Луната, рано сутринта, ще премине в Скорпион, засилвайки нашите страсти
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 19.12: Ден с интензивен СЕКСАПИЛ

Луната, рано сутринта, ще премине в Скорпион, засилвайки нашите пристрастености и страсти, което ще направи климата мощно сексуален и сетивен. Силните стремежи ще изплуват на повърхността, пристрастеностите ни ще се засилят, желанията ни, както и решителността ни, и ще е мъчно да не се поддадем на потребността да ги задоволим и да получим това, което желаеме и както го желаеме. От друга страна, съобразителността, методичността, мощната воля и най-много инстинктът ни са скъпи принадлежности, които би трябвало да използваме, с цел да реализираме задачата, която сме си сложили.
Кои зодии са наранени през днешния ден?
Скорпиони, вашият съблазън и силата на личността ви са такива, че ви оферират всичко, което желаете, без даже да си вършиме труда да го заявите. Просто протегнете ръка и го вземете.

Телец, Лъв и Водолей, безспорните позиции и съмненията, с които се сблъсквате, не ви оставят място за придвижване, както бихте желали, защото сте в развой на доказване на това, което сте, както на работното място, по този начин и в връзките си или вкъщи.

Раците, Козирозите, Овните и Везните, от една страна, вашата нажежена до алено половост, а от друга - възходящата ви потребност да получите това, което ви липсва, ви държат нащрек. Вие желаете всичко в този момент.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР