Луната продължава да е в знак Телец до 10:32 ч.

...
Луната продължава да е в знак Телец до 10:32 ч.
Коментари Харесай

Днес настъпва 26-ти лунен ден: бъдете внимателни към изпратените от съдбата тайни знаци

Луната продължава да е в символ Телец до 10:32 ч. След това минава във въздушният знак Близнаци.

Луната е намаляваща и не е удобно за предприемане на значими стъпки.
Добре е да изчакате да мине новолунието и да стане растяща.

26-ти лунен ден (от 02:23 ч. нататък) е ден на мъдростта и познанието на тайните, само че повече в общуването с хората и предаване на опит.

Бъдете деликатни към тайните знаци изпратени ви от ориста. Постарайте се да мислите единствено позитивно. Създадените през този ден мисли могат значително да повлияят на вашето бъдеще.

Много сила отива за празни приказки - следете за думите си или по-добре замълчете. При разногласия не се стига до положителни резултати. Това е един от рисковите сериозни дни, през който хората са предразположени повече към спорове.

Съществува заплаха да изразходвате силата си на вятъра. Затова се предлага да се въздържате от дейни дейности, да почивате и да не хабите силите си.

Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате хората, с които поддържате връзка. Днес не си коства да предприемате и да стартирате нищо, защото всичко ще донесе единствено загуби и щета.

Сега хората са склонни към неуместно държание, да прахосват пари напразно, да вършат ненужни покупки. Има огромна възможност от обири и загуби. Трябва да бъдете оптимално съществени и деликатни.

Бъдете внимателни – не допускайте надменност от ваша страна, защото може доста да загубите. Не се предлага физическото натоварване. Трябва да избягвате димът и задимените пространства. Няма да е зле, в случай че в този ден се ограничите от храна и секс, защото елементарно се изразходва скъпа сила за ненужни цели.
 Thinkstock
Секс - По-добре е да се въздържате от полови занимания, защото те няма да могат да ви донесат предстоящото задоволство.

За бизнес е рисков този интервал.

За предпочитане е да се отсрочат финансовите интервенции, въздържайте се от подписване на покупко-продажби, контракти и всевъзможни търговски интервенции.

Счита се, че всички каузи, свързани с бизнеса, в този ден са обречени на крах, дори, в случай че първоначално всичко да наподобява, че върви добре. В работните колективи могат да зародят също кавги и разногласия. Може заради упоритости да се оспорват престижи и има шансове това да премине в изясняване на връзки.

И тъй като въпреки всичко би трябвало да се работи, то дано работата да бъде лека и да не изисква ненужно напрежение на силите. Подстригване и подравняване на косата не планирайте.
 Thinkstock
Това може да докара до сриване на вътрешната сила и до депресии. Размахайте коси, срешете ги и излезте на улицата с непокрита глава даже за малко. В този ден вашите коси са настроени за интензивно усвояване на силите на Природата – Вятъра, Слънцето и Въздуха.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР