Луната продължава да e в знак Близнаци до 23:47ч Хората

...
Луната продължава да e в знак Близнаци до 23:47ч Хората
Коментари Харесай

Днес сме подложени на проверка от Висшите сили и провокации от страна на тъмните

Луната продължава да e в символ Близнаци до 23:47ч

Хората са подложени на всевъзможни външни въздействия, прекомерно податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат съществени решения.

Уязвими са белите дробове, може да има затруднено дишане и запъхтяване. Бъдете деликатни с ръцете и плещите, не ги натоварвайте. Съществува огромна възможност от контузии. Уязвима е също нервната система.

Луната се движи на луфт 15:50 ч до 23:47ч. Нищо значимо не започвайте. Не подписвайте контракти, не започвайте нова работа, не правете скъпи покупки.

Продължава 19 лунен ден до 19:43ч на 4 ноември (от 19:02ч на 3 ноември)

Този лунен ден носи отрицателна сила. Ден на нашите заблуди и неточности. Пазете се да не изпаднете под непознато въздействие. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всевъзможни непознати въздействия. Лесно биват манипулирани. Хубаво е първо доста добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. Не е належащо в този момент да се вземат решение комплицирани въпроси. Изчакайте, на следващия ден казусът може да се реши без вашето присъединяване. Днес „ Мълчанието е злато “.

Отнасяйте се доста внимателно към новите хрумвания и трендове, за които узнавате. По-скоро това са провокации на тъмните сили. Доверявайте се единствено на тествани източници, към които нормално се обръщате или сте изцяло уверени в тях. Бъдете деликатни към отправените ви оферти (колкото и съблазнителни да наподобяват сега), не се поддавайте на провокации и непознати внушения.



Не общувайте с пияни хора, не приемайте съмнителни предложения, не се доверявайте на непознати, не се запознавайте със инцидентни хора, даже да ви наподобяват приятни. Денят е цялостен с конспирации. Най-подходящото време за отърваване от всичко остаряло и ненужно, за почистване на вехтории и ненужни движимости. Да не се стартират нови неща.

В този лунен ден Висшите сили ни „ проверяват” за горделивост и злопаметност. Контактите с хората са неподходящи и е добре да се сведат до най-малко. Избягвайте разногласия и изясняване на връзки, защото това ще докара до още по-голямо комплициране. Това, през което преминете в този ден, ще е прецизен индикатор на вашите същински връзки един към различен и инспекция за здравината на връзката ви. Не е уместно за нови запознанства, които могат да донесат тежки последици в бъдеще – възможност за машинация и отчаяние.

Всяка болест проявена през днешния ден, се нуждае от бърза реакция и като предписание медикаментозно лекуване. Тези заболявания не са тежки, само че са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.

В този ден не се предлага секс. Всяка физическа непосредственост се не разрешава от доста духовни школи. Езотериците споделят, че интимността в този лунен ден е сходна с обезчестяване. Нищо чудно, че през този интервал се усилва интензивността на сексманиаците и перверзниците.



За предпочитане е да не се подстригвате, с цел да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болежка в костите и ставите.

Посетете черква, обърнете се към Бог. Стремете се към духовна непорочност. Поискайте амнистия за своите волни и неволни провинения. Всички откровени молебствия ще бъдат чути.

Следва 20 лунен ден от 19:43ч на 4 ноември до 20:31ч на 5 ноември

19 безоблачен ден – Желателно е да посветите този ден на околните си и да прекарате деня в фамилен кръг. Старайте са да изпълнявате молбите им и бъдете деликатни към техните потребности. Подходящо е за подсилване на връзките, за възобновяване на фамилни обичаи. Ден за примирение, смирение и изправяне на неточности. Постарайте са да простите обидите, изключително на своите близки. В този ден всяко осъществено неприятно дело визира целия жанр.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР