Луната преминава през въздушния знак Близнаци до 23:31ч на 1

...
Луната преминава през въздушния знак Близнаци до 23:31ч на 1
Коментари Харесай

Днес повече се веселете и се смейте!


Луната минава през въздушния знак Близнаци до 23:31ч на 1 ноември

Луната в Близнаци покровителства хората, отнасящи се леко към живота. Интелектуалните потребности са по-важни от практичните умозаключения. Хората са склонни повече към лековерие, непотребна приказливост, недообмислени изявления и решения. Неподходящо за рутинни каузи. Полезно е да танцувате или да гледате танцуващи хора, да бъдете в приятна компания, на красиви места, да поддържате връзка с обичан човек, да се занимавате с творчество.

Сега са уязвими белите дробове, постоянно ще има затруднено дишане и запъхтяване. Бъдете деликатни с ръцете и плещите, не ги натоварвайте. Съществува огромна възможност от контузии. Уязвима е също нервната система.

Лунен календар: продължава 17 лунен ден до 18:49ч

Денят е обвързван със Слънцето и е един от най-веселите и щастливи дни на лунния месец. На този ден в антична Гърция са устройвали свещените вакханалии и е бил отдаден на господ Дионисий. Това е ден на женската сила, негов настойник е богинята Шакти, която е знак на женствеността. Смейте се, празнувайте, танцувайте, радвайте се, наслаждавайте се на живота, отдайте се на вътрешна независимост. Символи на деня – грозде, камбана.

Позитивната сила на деня разкрива най-хубавите качества в индивида. Енергията би трябвало да се направлява в креативното русло, за съзидание или в любовта. Ден, в който би трябвало да бъдете великодушни, да доставяте наслада на околните си и да не отказвате нищо на децата.

Днес би трябвало да се лее река единствено от обич. Повече се веселете и се смейте! Повече се движете – танцувайте, пейте! Правете това, което ви се прави. Разрешете на дребното дете вътре във вас да чества. Благоприятен ден за контакти, за пътешестване. Бъдете разкрепостени, отдайте се на насладата от битието.

Денят е обвързван с интуитивното знание, екстаза, преображението. Не бива да се напрягате, да нервничите. Много е елементарно да загубиш надзор над себе си. Затова следете отрицателните си страсти и се пробвайте да ги контролирате. Всяка работа би трябвало да носи наслаждение. Не живейте по проект, тъй като всичко може да се получи не по този начин, както сте го възнамерявали.

Сега може да се яде и пие всичко, само че по-добре избягвайте това, от което ще ви стане тежко. В този лунен ден е хубаво да се пие вино - най-добре алено. Болестите на деня имат блестящо изявени признаци, остра и дълга дълготрайност.

Подходящо време да се съберете цялото семейство и даже без мотив да си устроите фамилна вечеря, с цел да се насладите на общуването. Прекрасен ден за обич и секс. Отпуснете се, отдайте се на желанието си, няма потребност да сдържате своите еротични мечти.

Засилват се възможностите да срещнете своята половинка, в случай че още не сте я намерили. Жените в този ден са най-привлекателни и женствени и могат да се възползват от това преимущество.  Денят е предопределен от самите висини за съдбоносни срещи, самопризнание в обич.

Подстрижката в този лунен ден може да предизвика промени в живота. Ако не планирате огромни промени, по-добре се въздържайте.

Покупки – Удачен ден за всевъзможни покупки. Главното изискване е да изпитвате наслада и да сте в приповдигнато въодушевление, когато придобивате закупеното.

Следва 18 лунен ден от 18:49ч на 31 октомври до 19:36ч на 1 ноември

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР