Луната остава в знак Скорпион до 00:04ч на 8 март.

...
Луната остава в знак Скорпион до 00:04ч на 8 март.
Коментари Харесай

Астросъвет: Днес не започвайте нищо ново и важно

Луната остава в символ Скорпион до 00:04ч на 8 март. Лунният интервал в Скорпион се характеризира с цялостна липса на прочувствен баланс, нараснала нервна възбудимост и промени в настроението. Преминавайки Луната през този знак, настройва неумишлено към спешни обстановки, пренастройва вътрешните структури на човек. По времето на Скорпиона всички малко или доста ставаме като Феникс, изгаряме в пепелта и още веднъж се прераждаме в ново качество. Ако човек няма ориентировка към съзидателност и конфигурация към висши сили, това е интервал на самоизтребление и не е чудно, че по това време се усилва броя на опитите за самоубийство. Ако човек се развива и се стреми към вътрешно, духовно съвършенство, то за него е потребен интервала на промяна и смяна. Във всеки случай това е сложен миг, когато се хвърляме в крайности, от скептицизъм до мизантропия. Бъдете деликатни с полицията, данъчните органи. Засилва се интереса към мистичното и тайното. Лекият флирт по това време повдига настроението.

Уязвими са половите органи и дебелото черво. Подходящо е половото самоограничение.

След 10:56ч Луната минава на луфт до среднощ. Това е време, в което можете единствено да довършвате започнатото, да вършите нормалната си работа или да почивате, в случай че има такава опция. Не е уместно да се стартира нищо ново и значимо. Избягвайте да купувате скъпи покупки, не сключвайте покупко-продажби, не подписвайте контракти и изобщо документи. Ако нещо би трябвало да се направи, го правете преди този момент време.

20 лунен ден (00:00-24:00ч). След мрачния деветнадесети ден настава двадесетия лунен ден, който е интервал на промяна, напредък, прилив на сила, излизане на ново равнище. Днес не би трябвало да се ядосвате, не би трябвало да показвате горделивост, надменност и пренебрежение - това забавя вътрешното преображение. Контролирайте страстите си, егото си. В този ден човек получава опцията да оцени живота си от височината на птичия полет (символ на деня е орелът) и да разбере, че това, което се случва с него, не е инцидентно. Осъзнайте, че с всеки ден, посредством това, което вършиме, вие вплитате по още една нишка в тъканта на своята орис.

Ако сте задоволително смели, през днешния ден може да се решите да извършите нещо, което непрекъснато сте отлагали за по-късно. И този избор ще ви помогне да получите същинска независимост. Противопоказно е да изпитвате подозрения. Напротив, би трябвало да сте колкото може по-уверени.
Подходящо време за дейни и решителни дейности (съобразете се обаче с празния курс на Луната). Много добре, в случай че през днешния ден можете да се отървете от отрицателното минало. Днешният ден ни оказва помощ да намерим свободата си. Ето за какво върнете задълженията си, прекратете неприятно другарство, излезте на ново равнище. Не забравяйте, че всички промени стартират с духовно развиване, а двадесетият лунен ден е съвършен за това.

Днес дейностите ви могат да се окажат съдбоносни. Денят е удобен за работа със свещените текстове, за медитация. Въобще всичко, обвързвано с духовното на нашата галактика, намира отговор във вътрешния свят на индивида. 20 лунния ден е подобаващ за любовни срещи. Проведете среща в тиха и спокойна конюнктура, говорете си един на различен, само че отложете диалози за работа, битови неуредици, финансови усложнения и така нататък Енергията на деня е спокойна. Не се карайте с другари и близки. Една свада ще докара до дълги разногласия и недоволства.

Подстрижка – подтиква оптимизма. Ако не ви е време за коафьор, добре е в къщи сами да подрежете бретона си или по милиметър от някой кичур.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР