Луната е във водният знак Рак до 18:34ч на 13

...
Луната е във водният знак Рак до 18:34ч на 13
Коментари Харесай

Перфектен ден за почивка

Луната е във водният знак Рак до 18:34ч на 13 септември

Луната ни дава нараснала сензитивност, доста елементарно може да ни наранят. Чувствата получават особена мощ и се демонстрират доста надълбоко и блестящо. Някои хора в дните на Рак се усещат малко тревожни, прочувствено нестабилни. Това не е най-подходящото време за взимане на значими решения. Може би през днешния ден ще желаете да почувствате поддръжката на непосредствен човек, удобната домашна атмосфера и да се отпуснете. Поведението ни става малко неконтролирано и извънредно. Вътрешните прекарвания стават доста по-важни от външните събития.

Може да възникне проблем с храносмилателната система. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

Продължава 25 лунен ден от 00:54ч на 12 септември до 01:51ч на 13 септември

Ден на астралното ликвидиране и събуждане на живота. Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи силата и живота от една страна и загубата на сила и гибелта от друга. В този ден може да се обърнете за помощ към вашия Ангел-Хранител.

Енергията в индивида не е задоволителна в този момент, доста хора се отдават на мързел и незаинтересованост. Ден на пасивността, усамотението и покоя. Енергията на деня е изцяло противоположна на дейните дейности. Не хвърляйте напразни сили, не правете нищо ненужно. Колкото и да се стараете, мъчно ще ви се получат нещата. Нови неща е добре да не се стартират през днешния ден. Перфектен ден за отмора!
Може да ограничите физическата интензивност, само че да се занимавате с духовно развиване и умствена активност. Тези, които се занимават с духовни практики, могат да получат прозрения, да развият дарът на пророчеството. Ден за придобиване на познания и мъдрост, фокусиране върху вътрешното Аз.

Не е най-хубавият ден за другарство. Препоръчва се усамотение. Вътрешният нравствен свят в този момент е уязвим и сензитивен към непознатото вмешателство. Избягвайте тематики за персоналния си живот. Даже събеседникът ви да е сериозен и благонадежден човек, не се предлага да разголвате душата си.

По-добре да не разчитате на логическото мислене. Умът може да ви подтикне в неверна посока. Необходимо е да слушате интуицията си, да се доверите на импулсите на сърцето си.
Луната през днешния ден оказва позитивно въздействие върху креативен персони – художници, музиканти, поети. Много вдъхновения летят към изобретателните хора, като подмятат една след друга неповторими хрумвания.
На болести зародили през този ден би трябвало да се обърне съществено внимание, да се окаже помощ, тъй като нещата могат доста да се усложнят. Вода да се употребява в дребни количества. Да се ограничи пушенето в този ден – оказва въздействие на мозъка. Обърнете се към нетрадиционната медицина, за потребление на национални средства този ден е доста подобаващ.

Секс - Бързият секс в този момент не се предлага. Трябва да бъде сетивен и муден. Създайте сантиментална конюнктура със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко алено вино. Може да започнете с разпускащ масаж и лека музика.

Шопингът в този момент е потребен за душeвността и настроението. Може да купувате това, което ще възвърне вътрешният ви покой – книги, ароматни масла, всевъзможни джунджурии, текстил, дребни предмети за бита. Важното е да ви носи утешение.
Подстрижката е извънредно нежелателна. Поставя под опасност физическото и психическо положение, понижават енергийните запаси, губите психическата си отбрана. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, тъй като всяко нарушаване на структурата води до утежняване на работата на енергийно-информационното поле.

Родените през 25-я лунен ден са любимци на ориста и щастието ще ги съпътства до края на живота им.

26 безоблачен ден – Ден за правдивост и дарове от ориста. Добре е да се облечете в нови облекла. Поканете посетители, срещнете се с другари. Давайте дарове на околните си, които ще доставят наслада на вас и на тях, само че нещо, за което те от дълго време са мечтали и доста ще се зарадват.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР