Луната е във водния знак Рак до 09:22ч на 4

...
Луната е във водния знак Рак до 09:22ч на 4
Коментари Харесай

Ден за алхимия на духа и вътрешно творческо преображение

Луната е във водния знак Рак до 09:22ч на 4 ноември

Луната ни потапя във вътрешния ни свят, прави ни чувствителни и елементарно раними. Нашите прекарвания стават по-важни от протичащото се във външния свят. Силата, която господства в този интервал, постоянно потиска самочувствието и води до безпокойствие. Настроението става изменчиво и несигурно. Не е най-хубавият интервал за взимане на решения и недомислени дейности.

Трябва да си осигурим удобна конюнктура. Сега е най-хубавото време да създадем уют вкъщи. Подходящо време, което би трябвало да отделим за занимания със фамилията, дома и за грижи за околните хора. Проявлението на Луната в този интервал се характеризира с угриженост и взаимна отдаденост.

Луната в Рак усилва чувствителността на стомаха, тъй че в тези дни би трябвало да бъдете извънредно деликатни към храната. Увеличава се чувствителността и на черния дроб.

Лунен календар: продължава 20 лунен ден до 21:34ч

Ден за алхимия на духа. Време за реализиране на висша мъдрост, за вътрешно креативно преображение. Ден подобаващ за размисъл, в който можете да вземете значими решения. В 20-ия лунен ден би трябвало да погледнете на живота си от високо. Започвате да осъзнавате, по кое време сте постъпили погрешно и какви стъпки в действителност са ви донесли големи изгоди. Вашата съществена задача е да разберете, че всички събития в живота се случват с някаква цел.

Всички ваши дейности би трябвало да са деликатно премислени. По-добре е да работите постепенно, само че качествено, като проверявате всяка подхваната стъпка. Направете това, което събитията изискват. Успех ще имат тези, които работят групово, заедно. Опитите сами да постигнете нещо няма да доведат до на никое място. Самостоятелната работа ще изчерпи бързо енергийните ви запаси.

Всичко в близост е тясно обвързвано с невидими влакна. Добър интервал за възобновяване на фамилната естетика. Всички диалози и изясняване на връзки, които сте отлагали до момента, могат да се осъществят. Избягвайте сцените на ревнивост и недоразумение в персоналните ви връзки. Следете за своите мисли, думи и действия. Всички различия в този ден водят до съществени спорове. В тази връзка пробвайте се да не се карате със своите близки. Поради взаимовръзките в света, всичко се случва като в една верижна реакция. Всяка погрешно казана дума в 20 лунен ден може да аргументи доста нежелани последствия в бъдеще. Добре е да се вършат самопризнания – това може да бъде самопризнание в обич или самопризнание за виновност. Няма значение. Главното е да сте откровени.

Днес могат да се случат забавни събития, да изпитате нови страсти и чувства. Ако осъществите ново другарство, допустимо е този човек да стане най-хубавият ви другар или общуването ви може да се трансформира в освен това. Любовните и интимни връзки би трябвало да бъдат спокойни. Важното е на двамата сътрудници да им е прелестно и да се усещат удобно един с различен.

Тъй като Луната в този момент понижава, всичко в природата става по-бавно, по-малко интензивно. Това важи за човешкото държание. Процесите в организма не се правят толкоз бързо, колкото през първата половина на месеца. На физиологично равнище става изчистването му. Уязвим е стомаха, по тази причина е потребно гладуването. Внимавайте да не го травмирате. Водата има в този миг целeбни свойства. Полезни са хладни обливания, противоположен душ.

Следва 21 лунен ден от 21:34ч на 3 ноември до 22:38ч на 4 ноември

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР