Луната е в знак земния знак Телец до 04:45ч на

...
Луната е в знак земния знак Телец до 04:45ч на
Коментари Харесай

Втората половина на деня е по-благоприятна

Луната е в символ земния знак Телец до 04:45ч на 3 януари 

На напред във времето излизат материалните ползи и желания. Лунното въздействие подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, в сравнение с да разчитат на непозната поддръжка. Търпението доста нараства. Увеличава се силата на волята. Хармонията в връзките с другите зависи от това, до каква степен сте толерантни и търпеливи с тях. Ако се появят проблеми на хоризонта, ще ги приемете по-равнодушно.

Гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза в този момент са доста уязвими. Не напрягайте гласовите си връзки. Да се пази гърлото от настинка.

Лунен календар:  9 лунен ден продължава до 13:17ч

Труден ден, който оказва отрицателно въздействие върху човек. Характерни за този ден са заблуди, изкушения. Изплуват нерешени проблеми, страхове, въздържан яд. Нашето подсъзнание може да ни припомня за мъчителни проблеми, нерешени въпроси, забравени обещания, задължения, отрицателни страсти, потиснати усеща. Може да имате възприятието, че не ви върви. Не правете проекти, не започвайте нови каузи. Отложете вземането на виновни решения.

Основното нещо - обърнете внимание на това, което се случва през днешния ден. Нищо не е инцидентно в този ден, тъй като всички събития са неразрешени въпроси и проблеми от предишното. Могат да се случат произшествия, контузии, внимавайте даже, когато пресичате улицата.

10 лунен ден от 13:17ч на 1 януари до 13:43ч на 2 януари

В десети лунен ден бил сътворен Ноевият ковчег. Благоприятно време за обич, творчество и духовно търсене. Делата, стартирани през днешния ден, в близко бъдеще ще бъдат сполучливо завършени, стига да деянията задоволително интензивност. Това е ден, в който човек е кадърен обективно да оцени своите благоприятни условия.

В този ден сме нормално мощни и енергични. Затова можем да се заемем с всевъзможни значими каузи - триумфът ще бъде гарантиран. Ако въпреки всичко чувствате крах на силите и неприятно въодушевление, ще би трябвало съществено да измененията своя метод на живот към по-здравословен и изобщо да се заемете със здравето си.

В житейски условия шансът ще ви съпровожда. Повечето хора в този лунен ден са другарски настроени, искащи да поддържат връзка и да споделят опита си. Дори да има неподходящи събития, те ща са краткотрайни и няма да нанесат осезаема щета.

В 10 лунен ден става включване към егрегора на фамилията. Благоприятно за развиване на партньорските връзки, за подсилване на връзките и контакти. Добре е да отделите време за родители, родственици, бъдете с децата си, със фамилията си. Може да организирате фамилна вечеря. Само при корените си човек може да откри нов източник на сила. Трябва да избегнете свадите и неприятните обстановки, добре е да се заемете съществено със отговорностите си.  Не се предлага усамотение. Опасни са фамилните разногласия и спорове. Избягвайте ги по всевъзможен начин другояче зародилия спор „ ще пусне корени ” и за дълго ще остане в фамилията.

В здравно отношение козметичните процедури е по-добре да се отсрочат. Не би трябвало да изстисквате пъпки, да късате бенки, да премахвате брадавици. 

Сега е време единствено за прояви на обич. Подходящо време за секс, само че без да експериментирате, най-подходящ е класическият вид. Благоприятно за забременяване на дете.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР