Луната е в знак земния знак Телец до 03:43ч на

...
Луната е в знак земния знак Телец до 03:43ч на
Коментари Харесай

В този ден думите притежават специална сила

Луната е в символ земния знак Телец до 03:43ч на 26 март

Избягвайте нестимулираните дейности и местата, където има доста хора. Подходящо е да се поглезите с един релаксиращ и отпускащ масаж. За да повишите и подобрите настроението, би трябвало да хапнете нещо вкусно и да гледате нещо красиво.

Уязвими са шията, гърлото, щитовидната жлеза. Не се предлага хирургични намеси на тези места. Това не важи за незабавните случаи. Избягвайте студените питиета, както и викането. Отложете визитата при ортодонт, в случай че не ви е незабавно.

Лунен календар: Продължава 3 лунен ден до 07:45ч на 24 март

Следва 4 лунен ден от 07:45ч на 24 март до 08:11ч на 25 март

Символ на деня е дървото на познанието, избор сред положителното и злото. Денят, в който нашите прадеди са вкусили от неразрешения плод и са били изгонени от Рая. Обикновено денят минава безшумно и умерено. Добре е да се прекара в уединение, в посвещаване на обичаното занимание. Отделете време за себе си и за околните си. Не е уместно време за групова работа.  Физическото натоварване е добре да се заобикаля.

Бъдете деликатни и избягвайте неразумни действия, прибързани решения. Мотото на днешния ден е: “Десет пъти премери и веднъж отрежи ”. Това е най-успешното време за избор. Обмислете всички разновидности и тогава анализирайте какъв избор подхожда на вашите житейски полезности. Много секрети през днешния ден могат да станат очевидни, а казаните думи да се извърнат против вас.

Днес светът отразява мислите, възприятията, проблемите и минусите като огледало. Специално време, когато е невероятно да скриете същинското си лице. Ако през днешния ден държанието на колегата или детето ви се коства дразнещо, помислете върху това. Това, което ви нервира у тях, го има и вътре у вас. Ако в този момент давате съвет на приятел/ка за решението на техен проблем, елементарно можете да видите решението на вашите лични проблеми.

Днес всички думи имат специфична мощ и затова се изисква умишлено отношение. „ Казана дума, хвърлен камък. ” Изреченото един път не се връща и даже инцидентно изпуснатата неприятна дума може да аргументи зло. А думите изречени с добра умисъл, ще отидат за богатство.

Тежък ден за организма. Ако през днешния ден имате проблеми с мускулите или шийният отдел, това значи, че нарушавате законите на Вселената, вървите против божественото. 4 лунния ден не е подобаващ за хирургични интервенции, даже медицински процедури не би трябвало да се организират. Уязвими са черен дроб, кожа, кръвоносната и лимфната системи. Възможни са и появи на алергични реакции. Болести почнали през днешния ден, нормално протичат тежко и в случай че не се обърне внимание в точния момент, могат да станат хронични.

Бъдете деликатни към интимните си връзки, изключително в случай че не сте в брачни връзки. Използвайте по-леки пози в секса. Рискът от венерически заболявания е огромен, в случай че бъдете със инцидентен сътрудник.

Въздържайте се от покупки, изключително в случай че желанието ви е зародило непринудено.

Подстригване не се предлага.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР