Луната е в знак Водолей във фаза на нарастване до

...
Луната е в знак Водолей във фаза на нарастване до
Коментари Харесай

В този ден земната енергия се слива с лунната, резултатът е експлозивна смес, която може да избухне всеки момент

Луната е в символ Водолей във фаза на повишаване до 22:56ч

Денят се ръководи от въздушна сила. Подходящо време е за нови хрумвания и проекти, както и да свържем материалния с духовния свят. В дните на Водолея се стремим към вътрешна независимост и равноправност. В този миг не можем да понесем и най-малкия напън върху себе си. Настроението се трансформира постоянно и внезапно, хората са по-чувствителни и нервни. В партньорските връзки се получава прочувствена отдалеченост. Възможни са изненади, срещи с забавни хора, със остарели другари. 

Уязвими са очите, коленете, глезените, прасеца, вените. Не напрягайте краката, до момента в който вървите. Да не се тича. Не стойте дълго време прави, избягвайте да вървите на дълги дистанции.  Дръжте краката си повдигнати денем и мажете прасците си с подобаващ мас срещу разширени вени. Нанесете мехлема деликатно и в посока към коленете.

Луната излиза на луфт от 17:12ч до 22:56ч, след което минава в символ Риби.

Лунен календар: продължава 11 лунен ден до 16:57ч

Енергийно доста мощен ден. Символ е огненият меч и короната. В този ден земната сила се слива с лунната, резултатът е избухлива примес, която може да избухне всеки миг. Тази сила би трябвало да се научите да я управлявате, в противоположен случай тя може да стане разрушителна. В човек също се пробужда голяма мощ, която би трябвало да бъде отправена към съзидание. Добре е да бъдете деликатни в дейностите си и да не действате на инцидентен принцип. Енергията на 11-ия лунен ден покровителства единствено смели, волеви и решителни хора. Който в 11-ия лунен ден влезе на политическата сцена, ще се утвърди като доста мощен състезател.

Пасивността е нежелателна. Може да сте дейни, само че не би трябвало да се занимавате с нищо комплицирано и съществено. Не бива да се претоварвате. Необходима е нерешителност и внимание във всички каузи. За да преминете съответно тестванията на този ден, би трябвало да сте стъпили крепко на земята и да гледате с убеденост в бъдещето, да сте уверени в своя триумф и сполучлив излаз, да поверите хода на живота на потока от сила. Всичко, което е стартирано през днешния ден, би трябвало да бъде доведено до логически край, в случай че не сте сигурни, че можете да го извършите, даже не би трябвало да се заемате с него. 

В 11-ия лунен ден бъдете деликатни в връзките с хората, избягвайте пострадвания и непрекъснато контролирайте дейностите си, в противоположен случай неприятностите не могат да бъдат избегнати. По-добре е да насочите цялата си дейна сила в интерес на околните си хора. Можете да се грижите за тях, да им давате дарове и като цяло да раздавате любовта си към другите хора, колкото е допустимо повече. 

Сдържайте се от пристъпи на яд и гняв. Изходът от събитията ще е мъчно предсказуем. Заболявания почнали в същото време протичат тежко и дълготрайно, мъчно се поддават на лекуване. 

Убийството на всяко живо създание в този ден е мощно противопоказно. Обикновено в този лунен ден има мощно взаимоотношение с животинския свят, тъй че ловуването и убиването на животните през днешния ден е неприемливо. Да не се убиват даже инсекти. Лош знак са падащи вилици и ножове. 

В този лунен ден се следи нараснала половост. Това е времето за ексцентричен, неукротим и несдържан секс, само че единствено в случай че е по взаимно предпочитание. Инициативата в любовта би трябвало да принадлежи на двамата сътрудници. Никаква пасивна позиция, единствено дейни дейности от двете страни.

Следва 12 лунен ден от 16:57ч на 13 октомври до 17:22ч на 14 октомври

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР