Луната е в знак Водолей от 05:02ч до 05:30ч на

...
Луната е в знак Водолей от 05:02ч до 05:30ч на
Коментари Харесай

Всичко, което идва към нас в този ден, ще бъде полезно

Луната е в символ Водолей от 05:02ч до 05:30ч на 14 януари

В дните на Водолея желаеме повече вътрешна независимост и равноправност. Емоциите оживяват, стартират да се демонстрират намерено и свободно. В този миг не можем да понесем и най-малкия напън върху себе си. Вътрешната самостоятелност е това, което се трансформира в съществена полезност за нас. Искаме нещо ново, елементарно вършим непредвидени неща, може да очаквате всевъзможни странности от някои хора. Настроението се трансформира постоянно и внезапно, хората стават по-чувствителни и нервни. Възможни са изненади, срещи с забавни хора, със остарели другари.

Уязвими са очите, коленете, долните стави. Да не се тича. Не стойте дълго време прави, избягвайте да вървите на дълги дистанции. 

Лунен календар: продължава 1 лунен ден до 09:05ч

Следва 2 лунен ден от 09:05ч на 12 януари до 09:42ч на 13 януари

Енергията на 2-ри лунен ден е чиста и почтена. Младата луна ни зарежда с сила и оптимизъм. Символ на лунния ден е Рогът на изобилието. Към земята приижда нова галактическа сила и би трябвало да се одобряват даровете на великодушната Вселена. Всичко, което идва към нас в този ден, ще бъде потребно и ще бъде значимо при осъществяването на проектите, даже и да аргументи прочут дискомфорт.

Важно е да запазите вътрешна убеденост в дейностите си и в правилността на желанията си. При решаването на значими въпроси се придържайте към обичайните решения и тестваните способи. Нови каузи да не се стартират към момента. Информацията, която получавате през днешния ден, ще бъде значима за целия месец.

Бъдете положителни и великодушни, великодушни и милосърдни. Вслушвайте се в своята вътрешен глас. Общувайте с приятни на сърцето ви хора, посещавайте културни мероприятия. В този ден молитвите имат огромно значение изключително произнесени в храм, само че те би трябвало да се отнасят единствено до вас, не за други хора.

Трябва да се заобикалят отрицателните страсти, споровете. Не бива да се демонстрира лакомия и експанзия. Ако в този ден чувствате злост към някого, това е предизвестие, че би трябвало да се освободите от този човек.

За днешния ден е изцяло обикновено да изпитате апетит и свиреп вкус, само че би трябвало да се въздържате и да не преяждате. Подходящо е за йога и други физически практики. Да се внимава с приема на медикаменти и алкохол.

Втори лунен ден е празник за секса, по тази причина той би трябвало да бъде празничен, занимателен, автентичен. Идеалното време да добавите към половия си живот нещо ново, нов колорит, да изпробвате нови техники и пози.

Подстрижката усъвършенства здравето и положението на всички органи на възприятията – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това усъвършенства работата на отделителната и храносмилателната системи. След нея косите ви може да стартират да се навиват.


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР