Луната е в знак Водолей от 03:55ч до 12:33ч на

...
Луната е в знак Водолей от 03:55ч до 12:33ч на
Коментари Харесай

Ден, в който може да се сблъскате с неизвестни сили или кармични срещи

Луната е в символ Водолей от 03:55ч до 12:33ч на 11 юни

Подсъзнателно хората се стремят към независимост, смяна. Интересите се насочват към новото, забавното, необикновеното. Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо, тъй че е по-лесно да се има вяра в приказки и чудеса. Луната носи разнообразни изненади, срещи с разнообразни хора.

В това време на практика е неефикасно да се разчита на разсъдъка. Рутинната работа не се отразява добре. Хората в този момент стават по-чувствителни и нервни, само че доброжелателни. Увеличава се вероятността от повреди на електрозахранването, домакинските уреди, информационни връзки. Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Продължава 18 лунен ден до 00:33ч на 10 юни (от 23:51ч на 8 юни)

Енергията на този лунен ден е пасивна. За някои хора този интервал ще бъде по-тежък. Лесно можете да се попадне под непознато въздействие или да се появи предпочитание да се подражава на някой различен, да се следват непознати мисли и хрумвания.

Денят не е работлив интервал за бизнес - нито прекрасен, нито неприятен. Останете спокойни и отделете повече внимание на незначителните елементи, деликатно прочитайте договорите, документите, обърнете внимание и на най-дребния шрифт.

Добре би било да се опитате да се погледнете в профил и обективно да оцените своите неприятни действия и мисли, да се откажете от всяко пустославие и нарцисизъм. Човек, който не желае да се бори със своите инстинкти, пред него застават секрети трудности, които се пробват да го “вкарат” в правия път. Случващите се събития през този ден се явяват като огледално отражение на нашата същина, нашите намерения и действия.

Добре е да бъдете обективни, да оказвате поддръжка, помощ, отбрана на нуждаещите се! Утре може да се озовете вие в това състояние.

По малко би трябвало да се спи, другояче може да се почувствате като разрушени. Противопоказно е да се пуши и пие алкохол през днешния ден. Препоръчва се вегетарианска диета. Добре е да гладува, да се прави парна баня, сауна, масаж, разчистване на кожата, процедури по подмладяване. Уязвими са бъбреците, които в този момент са отслабени. Могат да се появят кожни проблеми.

Благоприятно е да поръсите със светена вода дома си, да употребявате благовония, да запалите да гори свещ. Нека към вас да има повече светлина!

18-ти лунен ден може да стане доста тежък интервал за фамилните връзки. Всички би трябвало да проявят най-много успокоение и деликатност, с цел да не се даде опция да се разраснат проблемите. Всеки човек в този момент се сблъсква със своята „ тъмна” страна.

Сексът е позволен, само че би трябвало да бъде спокоен, муден и не толкоз деен. Може да се акцентира повече на еротичния масаж, в сравнение с половия акт. Внимавайте любовната игра на телата да не се отразява в огледалото или в друга огледална повърхнина.

Подстрижката засилва вашата сила. Оздравителният развой е ориентиран на първо време към отделителната система и носоглътката. Засилва вашата харизма, което ще способства привличане на нови хора във вашия живот.

Символите на сънищата се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки желания и стремежи.

21 безоблачен ден - Много мощен, в това време и забавен ден, в който можете да се сблъскате с незнайни сили. Добре е да се занимавате с енергийно лекуване. Ден за възобновяване на справедливостта, за битка за истината. Срещите с хората през днешния ден може да са кармични. Бъдете предани на своя дълг, правилни на правилата си, почтени в връзките си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекомерно доста. Вслушвайте се в дадените препоръките през днешния ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР