Луната e в знак Водолей от 02:56ч на 27 март

...
Луната e в знак Водолей от 02:56ч на 27 март
Коментари Харесай

Подходящо време за медитация, самовглъбяване, размишления

Луната e в символ Водолей от 02:56ч на 27 март до 07:33ч на 29 март

Луната във Водолей може да ни донесе разнообразни изненади. Нараства интереса към всичко ново, извънредно. Засилва се устрема към независимост и самостоятелност. Не се предлага в този момент човек да се товари с отговорности и задания. Благоприятно време за другарство с хора, които споделят като вашите ползи. Не се предлага никого да допускате вътре в душата си. Хората стават по-чувствителни и нервни. Практически е неефикасно да се разчита на разсъдъка. Могат да се проявят непокорен настроения и митинги против това, което е обратно или се смята за незаслужено. Увеличава се вероятността от повреди на електрозахранването, домакинските уреди, информационни връзки. Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Лунен календар: продължава 25 лунен ден от 05:05ч на 27 март до 05:45ч на 28 март

Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи силата и живота от една страна и загубата на сила и гибелта от друга. Придържайте се през днешния ден към максимата: “Бързай постепенно ”. В този ден никой не би трябвало да бърза. Не се предлагат интензивност, припряност, лутане. Ден на бездейност, уединение и покой. Това е ден за концентриране, самовглъбяване, за вътрешна работа. Отстъпете крачка обратно и се постарайте да видите всяка една обстановка в дълбочина. Не би трябвало да се стартира нищо ново, никакви значими каузи, само че е добре да се довършва започнатото. Да не се вършат нови проекти. Не хабете непотребни сили. Избягвайте инцидентните контакти и изненади.

Вслушвайте се във вътрешния си глас. Тихия глас на интуицията през днешния ден е гръмък. Нищо от протичащото се не е инцидентно. Всеки знак през този ден би трябвало да се възприема като някакво значимо напътствие. Ден на пророчествата и предсказанията. Може инцидентно да отворите книга или по различен необикновен метод в този ден и да откриете търсеният отговор или нужната ви информация. Логиката и разсъдъкът в този момент минават на по-заден проект. Подходящо време за медитация, самовглъбяване, размисли, за дейна вътрешна работа.

Душевният свят на всеки човек е уязвим и сензитивен към непознатото вмешателство през днешния ден. Не разголвайте душата си. Избягвайте тематики за персоналния си живот. Даже събеседникът ви да е сериозен и благонадежден човек, не се предлага да го вършиме. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, само че не нарцистично, а да приемете себе си с всички плюсове и минуси.

Противопоказно е да се използват медикаменти, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото са ушите, не би трябвало през този ден да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират.

Ден за ликвидиране от шлаките - физически и духовни. На болести зародили през този ден е нужно да се обърне съществено внимание, да се окаже помощ, тъй като нещата могат доста да се усложнят.

В този лунен ден е подобаващ е чувственият и муден секс. Бързите работи не се предлагат. Създайте сантиментална конюнктура със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко алено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Подстрижката е извънредно нежелателна. Поставя под опасност физическото и психическо положение. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, тъй като всяко нарушаване на структурата води до утежняване на работата на енергийно-информационното поле.

Слънчев календар – 7 безоблачен ден – Денят е подобаващ за всички съществени каузи, които авансово са добре премислени. Може да се възнамерява бъдещето, да се намерения за по- далечни вероятности. Препоръчва се да стартирате креативен каузи. Не бива да сте мрачни в този ден. Не се застоявайте дълго на едно място.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР