Луната е в знак Водолей от 02:40ч на 7 март

...
Луната е в знак Водолей от 02:40ч на 7 март
Коментари Харесай

Денят е свързан с потока на времето

Луната е в символ Водолей от 02:40ч на 7 март до 03:05ч на 9 март

В дните на Водолея желаеме вътрешна независимост и равноправност. Емоциите оживяват, стартират да се демонстрират намерено и свободно. В този миг не можем да понесем и най-малкия напън върху себе си. Вътрешната самостоятелност е това, което се трансформира в съществена полезност за нас. Искаме нещо ново, елементарно вършим непредвидени неща, може да се чакат всевъзможни странности от някои хора. Настроението се трансформира постоянно и внезапно, хората стават по-чувствителни и нервни. Възможни са изненади, срещи с забавни хора, със остарели другари. 

Уязвими са очите, коленете, долните стави. Да не се тича. Не стойте дълго време прави, избягвайте да вървите на дълги дистанции.  

Лунен календар: 27 лунен ден от 05:27ч на 7 март до 06:03ч на 8 март

Мистичен ден, време за откровения, знания и секрети. Символи на деня са тризъбецът на Нептун, магическия скиптър. Този интервал е обвързван с водните детайли, потока на силата, времето, събитията, взаимоотношенията, тъй че би трябвало да бъдете деликатни и внимателни в делата и разхода на сила. Умерената физическа интензивност няма да навреди, само че дългите разходки не са целесъобразни - пробвайте се да не претоварвате краката си. Полезно е да посетите баня или сауна.

Денят е добър за всякаква работа, медитация, учене, приемане на познания, в това число интуитивно, само че е по-добре да не стартирате нови неща - те няма да донесат стремежи резултат. Благоприятно е да поддържате връзка с по-възрастни хора, които през днешния ден могат да ви дадат скъпа информация.

По принцип може да се каже, че 27 лунен ден е добър за всяка работа. Но той е изключително благополучен и сполучлив за тези, които правят положителни каузи. За да бъде 27 лунен ден сполучлив, би трябвало да поддържате духа си в леко и радостно положение, като се заобикаля всяко напрежение и вълненията. Навсякъде ще имате " зелена светлина ".

Днес не е уместно за битова работа и домашни отговорности, можете умерено да ги прескочите. 

По това време може да има затруднения с кръвоносната и лимфната система, не се предлага кръводаряване. Болестите почнали в този ден не са рискови. Коленете са уязвими и е добре да се лекуват. Всяка химия в този момент е противопоказна. Излишното пиянство на медикаменти да се заобикаля. Най-доброто лекуване в този момент е националната медицина и хомеопатията. 

Двадесет и седмия лунен ден е доста подобаващ за срещи. Повечето хора ще се намират в сантиментално положение на духа. Позволете на душата си да си почине, избягвайте всевъзможни кавги и изясняване на връзки. Това е идеалното време за помиряване след кавги и спорове.

Не се предлага да се купуват нови неща. Обърнете внимание на сънищата. Те могат да ви разкрият нещо, което от дълго време желаете да узнаете. 

Подходящо време за щедрост. Счита се, че парите дадени за щедрост с чисто сърце, основават светла карма и в следствие носят благосъстояния – както материални, по този начин и духовни.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР