Луната е в знак Водолей, където ще остане до 06:12ч

...
Луната е в знак Водолей, където ще остане до 06:12ч
Коментари Харесай

Оправете старите си грешки

Луната е в символ Водолей, където ще остане до 06:12ч на 9 май.

Хората стават по-чувствителни и нервни. Поведението - свободно, непредсказуемо, освободено. Подсъзнателно се търси независимост, смяна. Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо, тъй че е по-лесно да се има вяра в приказки и чудеса. Събужда се духът на авантюризма, творчеството, нововъведенията. Възниква интерес към всичко ново, извънредно, ние сме извор на хрумвания. Добро време за научна работа, изобретения, новите хрумвания дават резултати. Луната във Водолей постоянно носи изненади, срещи с забавни хора, със остарели другари. Действията, държанието на други хора и нашето, могат да бъдат много непредвидени и необикновени. Неподходящо време за смяна на местоработата. Рутинната работа не се отразява добре. Увеличава се вероятността от повреди на електрозахранването, домакинските уреди, информационни връзки. Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

23 лунен ден от 02:43ч до 03:16ч на идващия ден. Напълно безвреден интервал, само че може да стане и рисков, в случай че човек бърка и прави неправилни дейности. Имате действителни шансове както да решите своите проблеми, по този начин и да си създадете нови.

Човек приема спомагателна сила в този ден, с цел да може да се приготви за прехода в новата лунна фаза, да може да приключи започнатите си каузи, да оправи старите си неточности, които не би трябвало да се придвижват в новия цикъл. Трябва да има самоконтрол. Съсредоточете се върху своите цели. Време за дейни дейности, само че гледайте да не превърнете тази интензивност заради неспокойствие в настъпателност. В противоположен случай пораждат проблеми. Активността би трябвало да визира вашият външен живот, а вътрешно е по-добре да запазите успокоение. Добре е да се разчистите с задълженията си. Противопоказни са всевъзможни опасности и случки. Пазете се от низки намерения, гневни прояви, не започвайте значими и съществени каузи.

Този ден се отличава с висок енергиен заряд, само че потока на силата е извънредно неустойчив. До самия лимит е изпълнен както с интензивност, по този начин и с експанзия. По тази причина избягвайте места, където има стълпотворение на хора, нощни заведения, игрища и други, защото държанието на хората ще бъде непредсказуемо. Създава се усещане, че хората сами предизвикат и търсят кавги, разногласия, разправии. Тъй като на огромна част от хората, енергийната конструкция не е приведена в естетика, поражда резултат на претоварване и мъчно ще могат да се оправят с мощното енергийно поле предавано от Луната.

Препоръчителна е вегетарианската диета. Добре ще се отрази еднодневното недояждане и процедурите по изчистване на организма. Подходящи са млечните артикули. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна. Както е известно те покачват агресивността.

Отношенията в фамилията може да се окажат прекомерно напрегнати, защото в този момент е мъчно да се запази дипломатичност в тях. В персоналните връзки е допустимо да се проявят усеща като ревнивост злоба, засегнатост, искания заради неизпълнени обещания или друго. Ако решите да споделите мислите си, имайте поради, че няма да бъдете разбрани вярно. Сексът в този момент е противопоказен, защото подкопава здравето.

За бизнеса това е комплициран интервал. Както и в останалите сфери, може да постигнете поставените цели, само че може да имате и неприятности. Всичко зависи от правилността на дейностите ви. Началниците е добре да се самоконтролират и да не упражняват властта си над подчинените си. Да не им крещят и да не назначават санкции.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе по-късно неприятности.

Градинска работа – извънредно неподходящо е за работа с растения.

Сънищата демонстрират, до каква степен сте хармонична персона и до каква степен сте постигнали вътрешно равновесие. Това, което видите насън, демонстрира вашето същинско отношение към себе си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР