Луната е в знак Водолей и се движи на празен

...
Луната е в знак Водолей и се движи на празен
Коментари Харесай

Девиз на деня: Търпение и спокойствие

Луната е в символ Водолей и се движи на луфт до 01:45ч на 27 януари.

Период, в който не би трябвало нищо значимо да се подхваща.

Действията и държанието на хората могат да бъдат много непредвидени и необикновени. Те стават по-чувствителни и нервни. Могат да се проявят непокорен настроения и митинги против това, което е обратно или се смята за незаслужено. Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо, ново, забавно, извънредно.

Всичко, което идва към нас в този ден ще ни бъде потребно и значимо

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Продължава 2 лунен ден до 08:55ч на 26 януари

Следва 3 лунен ден от 08:55ч на 26 януари до 09:26ч на 27 януари

От енергийна позиция това е един доста мощен ден и затова рисков. Енергията може да се употребява както за положително, по този начин и за неприятно. Поради тази причина е доста значимо да насочите вашите желания към съзидателното русло.

Добре е да бъдете дейни, само че значимото е да се концентрирате единствено върху една, най-важната задача. Много е евентуално положителните планове да доведат по-късно до позитивни резултати. Да се заобикаля пасивността. Неизползваната сила може да подрине здравето. Не правете в този ден нищо, което не сте правили преди. Не провеждайте диалози за вашите инициативи и избягвайте нови запознанства.

Лесно може да се гневите и да бъдете раздразнителни, по тази причина е добре да сте сдържани и да се самоконтролирате. Старайте се да не проявявате персонална експанзия, недоверчивост, безкомпромисност и яд. Повишената подозрителност също е неприемлива. Не пожелавайте зло на никого. Негативният прочувствен подтик ще бъде предаден и още веднъж ще се върне към вас.

Благоприятно е за работа с енергийното поле. Време да очистите астрала си. Добре е да се вършат физически извършения. Правете извършения за пъргавина на плещите и ставите. Ако с тях нещо не е наред, значи имате застой на астрална сила. Подходящо е за извършения в бойни изкуства. Благоприятно е въздействието на сауните в този ден.

Важен ден, който носи силите на измененията

Девиз на деня: най-много самообладание и успокоение. Проявете схващане към околните си и колегата си. Добро е всичко, което се прави за богатството на фамилията. Сексуалните сили в този момент са мощни. Добре е водещата роля да се поеме от дамата. В секса би трябвало да има повече откритост, фикция, многообразие, странност.

Подстригването в този ден дава обещание плодородно обновяване на личния енергиен капацитет. Стимулира се интензивността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава притокът на пари и позитивни страсти.

В този ден се засилват тъмните сили на астрално ниво

Да се вършат покупки в 3-ти лунен ден е извънредно нежелателно. Но в случай че въпреки всичко решите да купувате нещо, то проверете неведнъж качеството и периода на валидност на продукта, с цел да няма след това проблеми.

12 безоблачен ден – В този безоблачен ден става астрално изчистване и събуждане на живота. В него господстват скрити сили. Денят е добър за медитация и молитва. Днес всеки получава толкоз, колкото е заслужил. Проявете откровеност, добрина, миролюбивост, състрадание. Освободете се от страстите. Отпуснете се и се предайте на потока на събитията. Вслушайте се в интуицията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР