Луната e в знак Водолей. Хората стават по-чувствителни и нервни,

...
Луната e в знак Водолей. Хората стават по-чувствителни и нервни,
Коментари Харесай

Днес правете любов за удоволствие, не сдържайте емоциите

Луната e в символ Водолей. Хората стават по-чувствителни и нервни, по-бунтарски настроени. Подсъзнателно те желаят независимост, смяна, тъй че може да подхващат дейности да се промени нормалното положение на нещата. Трябва деликатно да помислите, преди да говорите нещо. Собствените дейности, държанието на други хора могат да бъдат много непредвидени и необикновени. Настроението се трансформира постоянно и внезапно. Властва неопределеността. Подходящо време да се занимаваме с това, което ни увлича, с креативните си пориви, с нови планове, срещи с другари, търсене на съидейници. При Луна във Водолей ни интересуват повече нашите другари в сравнение с роднините и е доста прелестно да организираме времето си с тях и с хора, които ни схващат.

11 лунен ден продължава до 17:01ч. – Лунната сила се слива със силите на Земята в този ден в едно цяло и подарява човек с сила. Сложен ден и енергийно доста мощен, по тази причина нощта ни дава подобаващ отдих. Сънищата в него нямат никакво значение. Максимално нараства виталният капацитет. Управлявайте и използвайте рационално прилива на енергийни сили, с цел да не си навредите.

През този ден може да се сблъскате с някаква мистерия, на която да ви се наложи да търсите отговора, само че може и да се отклоните от пътя в търсене на излаз от комплицираните обстановки. Ако ви се отдаде да се справите с тези задания сполучливо, значи сте мощни и енергични, при вас всичко е наред.

Енергията в това лунно денонощие е освен дейна, само че и нападателна и би трябвало да се направлява в съзидателна практическа активност. Ден рисков за взаимоотношенията. Не е ясно кое деяние до какво ще докара. Дори почтено казана дума може да провокира пристъпи на яд. Реакциите са непредсказуеми. Бъдете внимателни и деликатни във всички каузи.

По време на 11-ия лунен ден се предлагат очистителни процедури, като да вземем за пример разчистване на аурата от негативите посредством измиване, натъркване със сол, посредством Рейки, циркулиране към тялото и по чакрите със запалена свещ и други познати ви техники. Ефективно изчистване освен физическо, само че и духовно. Можете да прочетете молебствия, мантри.

Секс- Период на висока интензивност. В половата сфера това също се усеща доста добре. Правете обич за наслаждение, не сдържайте страстите. Трябва да има обич по взаимно предпочитание, не по обвързване или да се отбие номера. В противоположен случай рискувате да влошите здравословното си положение и да не получите никакво задоволство. В този ден сътрудниците би трябвало да бъдат взаимно полово дейни.

12 лунен ден стартира в 17:01ч и продължава до 17:36 на идващия ден - Обикновено минава спокойно и умерено. Изисква се избрана централизация. Нужно е да се вслушваме в своите чувства, а не да ги проучваме. Контактуването е удобно. Може да установявате връзки, да вършиме отстъпки, да стигате до помирение. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и състрадание, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ.

Подстригване - Днес можете да се подстригвате, а в случай че не сте имали такива планове, то подрежете косата си най-малко на милиметър. Това ще освободи непотребната отрицателна сила.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР