Луната e в знак Водолей до 22:28 ч на 19

...
Луната e в знак Водолей до 22:28 ч на 19
Коментари Харесай

Сексът в този лунен ден трябва да бъде активен и оригинален

Луната e в символ Водолей до 22:28 ч на 19 януари. В тези дни стартират да се прокрадват непокорен настроения и протестиране против това, което ни е обратно. Хората са склонни да правят странни, нелогични дейности, да споделят шокиращи неща, да се отличават от тълпата, да споделят своите необикновени планове, привичното им се коства скучно.

Получава се опция да забележим новото в добре познатите ни неща, да открием качества в другите, които до момента не сме забелязвали. Светът става непредсказуем, не знаем какво да чакаме от близките, както и от себе си. Настроението се трансформира постоянно и внезапно. Подходящо време да се занимаваме с това, което ни увлича, с креативните си пориви, с нови планове, срещи с другари, търсене на съидейници. В такива дни ни интересуват повече нашите другари в сравнение с околните и е доста прелестно да организираме времето си с тях и с хора, които ни схващат.

3-ти лунен ден стартира в 08:36 ч. и продължава до 09:11 ч на идващия ден. От позиция на силата, 3-ти лунен ден е доста мощен. Поради това е доста значимо нашите желания да бъдат ориентирани към съзидателното русло, към творчеството. Добрите намерения ще донесат позитивни резултати. Да се заобикалят прояви на експанзия, недоверчивост, подмолни дейности, преднамереност. Повишената подозрителност също не трябва да се позволява. Не мислете и не желайте зло на никого, тъй като вашият отрицателен подтик ще бъде обезателно предаден, само че той ще сътвори неприятности освен на този, към който е насочен, а преди всичко на вас самите. Чувството на злоба директно работи върху работата на черния дроб. Отрицателните страсти, които изпитвате ще бъдат подкрепени и усилени неколкократно от силата на Луната. По този метод вашият личен организъм ще получи огромна доза стрес, което ще се отрази на здравето ви. Ето за какво в 3-ти лунен ден е добре да се прояви толерантност, миролюбие и благонамереност. Може да се отдадете на работата си - потребен и плодотворен интервал.

Отношения – Хората ще са елементарно раздразнителни и бързо може да се разгневят. Девиза на това лунно денонощие е: най-много самообладание и успокоение. Проявете схващане към околните си и колегата си.

Сексът в този лунен ден би трябвало да бъде деен и автентичен. Много уместно е да се прави някъде в необикновена конюнктура. Това ще придаде на любовните връзки нови безредици и ще разнообрази еротични усеща. Древните школи предлагат да се употребяват най- екстравагантните полови пози, защото те способстват за бездънен и нескончаем оргазъм на сътрудниците. Добре е водещата роля да се поеме от дамата, в секса да има повече интензивност, откритост, фикция, многообразие, неспокойствие, странност.

Бизнес – Благодатен интервал за сериозен пробив в бизнеса, да постигнете това, което до момента не ви се е отдавало. Луната е на ваша страна, по тази причина се концентрирайте в набелязаните цели и действайте.

Подстрижка – Подстригването в този ден дава обещание плодородно обновяване на личния енергиен капацитет. Стимулира се интензивността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава притокът на пари и позитивни страсти.

Покупки – Да се вършат покупки в 3-ти лунен ден е извънредно нежелателно. Но в случай че въпреки всичко решите да купувате нещо, то проверете неведнъж качеството на добития артикул, с цел да няма след това проблеми.

Сънища – Към сънищата се отнасяйте като към директни инструкции за дейности. Образите би трябвало да се поясняват от позиция на това, до каква степен вярно употребявате предоставената ви сила и до каква степен вярно сте избрали пътя за реализиране на триумфа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР