Луната е в знак Водолей до 21:41ч. Не трябва да

...
Луната е в знак Водолей до 21:41ч. Не трябва да
Коментари Харесай

Висшите сили се обръщат към нас днес

Луната е в символ Водолей до 21:41ч. Не би трябвало да търсите решение на своите проблеми при висшестоящи длъжностни лица, представители на органите на властта.

Рутинната работа в този момент е дразнеща и скучна. Добро време за научна работа, изобретения, новите хрумвания дават резултати. Трябва деликатно да помислите преди да кажете нещо. Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо. Луната във Водолей постоянно носи изненади, срещи с забавни хора, със остарели другари. Хората в този момент са по-чувствителни и нервни. Подсъзнателно търсят независимост, смяна.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените и очите. Да не се натоварват. Чувствителна е нервната система.

От 17:57ч до 21:41ч Луната се движи на луфт. Това са интервали, когато пространството “бездейства”, “почива” и особена поддръжка на вашите начинания не би трябвало да се чака. Следователно, това е неподходящо време за всевъзможни нови и значими инициативи. Това обаче не опонира на реализирането на към този момент набелязаните проекти и продължение на започнатите действия. Възход на интуицията. Добре е да се практикува медитация, духовни практики, йога, молебствия или посветете това време на отмора, самонаблюдение или предварителен развой.

25 лунен ден стартира от 04:44ч и продължава до 05:16ч на идващия ден.

Ден за бездейност, уединение и покой. Не се предлага интензивността, прибързаността, суетенето. Девиз на деня е “Бързай бавно”. В този ден ще успее единствено този, който не бърза. Нужно е да се концентрирайте върху духовните си проблеми и да се вслушате във вътрешния си глас. На всяко събитие, съвпадане би трябвало да се гледа като послание на Висшите сили към вас. Не е належащо да бъдете основатели, може просто да очаквате някакъв знак на небесата към вас.

Избягвайте инцидентните контакти и изненади. Това е ден за концентриране, самовглъбяване, изчистване от физическите и духовни шлаки. Вслушвайте се във вътрешния си глас, обмислете живота си и това, по какъв начин вие възприемате света. Вашият тъничък, нравствен свят в този момент е уязвим и сензитивен към непознатото вмешателство. Не допускайте никого до душата си. Избягвайте тематики за персоналния си живот. Даже събеседникът ви да е сериозен и благонадежден човек, не се предлага душевно разголване.

Не би трябвало да стартирате нищо ново през този ден, само че би трябвало да завършите започнатото. Противопоказно е да се използват медикаменти, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото са ушите, не би трябвало през този ден да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират. Не хабете непотребни сили. 25- я лунен ден не понася суетата.

Отношения - Желателно е членовете на фамилията да контактуват колкото може по-малко. Всеки би трябвало да осъзнае своята роля в фамилията и да намерения по какъв начин да промени към по-добро персоналните си връзки. Избягвайте да задавате въпроси и всички откровени диалози, както и изясняване на връзките. Постарайте се да намерите общо забавление.

Сексът е належащо да бъде муден. Позите е належащо да се сортират без да провокират напрежение за двамата сътрудници. Препоръчва се преди любовните игри да се пие малко алено вино.

Бизнес - Енергията на деня е изцяло противоположна на дейните дейности. Колкото и да се стараете, мъчно ще ви се получат нещата. Подходящо време за осъществяване на инвентаризация, не се занимавайте с доста значими документи, правете това, което не изисква нараснало внимание и отговорност. Крайно противопоказно е да се подписват контракти, споразумения, определяне на нови връзки, взимане на виновни решения.

Покупки - Може да купувате това, което ще възвърне вътрешният ви покой – книги, ароматни масла, всевъзможни джунджурии, текстил, дребни предмети за бита. Важното е да способства вашето утешение и да ви носи успокоение.

Подстрижката е извънредно нежелателна. Поставя под опасност физическото и психическо положение.

Сънищата са оракулски, само че би трябвало да умеете вярно да ги изтълкувате.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР