Луната е в знак Водолей до 18:35ч на 28 септември

...
Луната е в знак Водолей до 18:35ч на 28 септември
Коментари Харесай

„Съзидание“ е основният девиз и мотив на деня

Луната е в символ Водолей до 18:35ч на 28 септември

Луната задейства съобразителността, предизвиква другарството. Стимулира творчеството и въображението. Поведението става непредсказуемо, освободено. Подсъзнателно се търси независимост, смяна. Събужда се интереса към всичко ново, извънредно. Човек може да стартира се бунтува и противи на това, което смята за незаслужено. Подходящо време за образование, самообучение, учене, повишение на квалификацията, за теоретичен, креативен, интелектуален труд. Период на триумф за "зеленото " придвижване, за активността на борещите се за екологична непорочност. През този интервал може да се случат всевъзможни непредвидени събития - щастливи или нещастни.

Уязвими са коленете, долните стави, вените. Да не се тича, да не се върви дълготрайно или да се стои дълго време прав. Очите също са уязвими. Да не се сменят медикаментите и метода на лекуване. Чувствителна е нервната система.

Продължава 10 лунен ден до 17:39ч на 27 септември (от 17:02ч на 26 септември)

В десети лунен ден бил сътворен Ноевият ковчег. Благоприятно време за обич, творчество и духовно търсене. Делата, стартирани през днешния ден, в близко бъдеще ще бъдат сполучливо завършени, стига да деянията задоволително интензивност. Това е ден, в който човек е кадърен обективно да оцени своите благоприятни условия.

Дори да има неподходящи събития, те ще са краткотрайни и няма да нанесат осезаема щета. В житейски условия шансът ще ви съпровожда. Повечето хора в този лунен ден са другарски настроени, искащи да поддържат връзка и да споделят опита си.

На този ден можете да стигнете до секрети източници на познание. Човек стартира да прави нещо неумишлено. Препоръчително е да медитирате върху личната си карма и кармата на рода, с цел да разберете своето минало, настояще и да простите, представяйки си линията, която водите в живота.

В 10 лунен ден става включване към егрегора на фамилията. Благоприятно за развиване на партньорските връзки, за подсилване на връзките и контакти. Добре е да отделите време за родители, родственици, бъдете с децата си, със фамилията си. Може да организирате фамилна вечеря. Само при корените си човек може да откри нов източник на сила. Трябва да избегнете свадите и неприятните обстановки, добре е да се заемете съществено със отговорностите си. Не се предлага усамотение. Опасни са фамилните разногласия и спорове. Избягвайте ги по всевъзможен начин другояче зародилия спор „ ще пусне корени” и за дълго ще остане в фамилията. Не е добре вкъщи да изпитвате негативни страсти като отчаяние, горест, гняв, би трябвало да са краткотрайни.

Символ на деня е фонтанът. Потокът от витална сила в човешкото тяло се ускорява, силите могат да стартират да бликат като шадраван. Тези сили би трябвало да бъдат ориентирани към подсилване на връзките с хората, в фамилията, решение на проблеми, както и възстановяване на дома. В този ден сме нормално мощни и енергични. Затова можем да се заемем с всевъзможни значими каузи - триумфът ще бъде гарантиран. Ако въпреки всичко чувствате крах на силите и неприятно въодушевление, ще би трябвало съществено да измененията своя метод на живот към по-здравословен и изобщо да се заемете със здравето си.

Сега е време единствено за прояви на обич. Подходящо време за секс, само че без да експериментирате, най-подходящ е класическият вид. Благоприятно за забременяване на дете.

Следва 11 лунен ден от 17:39ч на 27 септември до 18:10ч на 28 септември

11 безоблачен ден – В този ден се предлага всичко да се прави с лекост, бързо, да се приведе дома в ред, да се одобряват посетители. Благоприятно е да се съберете с другари от детството си. Занимавайте се с доста каузи, не зацикляйте единствено върху едно нещо. Не се бойте от проблемите и самоуверено ги решавайте. Денят е добър за пътешестване, да съберете небрежно нещата си и да тръгнете за някъде. Щастието съпътства авантюристите, хората, които знаят по какъв начин да уловят момента. Добър за художниците и създателите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР