Луната е в знак Водолей до 16:30ч на 20 ноември Луната

...
Луната е в знак Водолей до 16:30ч на 20 ноември
Луната
Коментари Харесай

Казаното днес може да провокира нежелани събития в настоящето и бъдещето

Луната е в символ Водолей до 16:30ч на 20 ноември

Луната във Водолей може да ни донесе разнообразни изненади. Често се нарушава нормалния ход на събитията, законите на логиката, повода и следствието. Нараства интереса към всичко ново, извънредно. Засилва се устрема към независимост и самостоятелност. Не се предлага в този момент човек да се товари с отговорности и задания. Благоприятно време за другарство с хора, които споделят като вашите ползи. Хората стават по-чувствителни и нервни. Могат да се проявят непокорен настроения и митинги против това, което е обратно или се смята за незаслужено. Не се предлага никого да допускате вътре в душата си. Увеличава се вероятността от повреди на електрозахранването, домакинските уреди, информационни връзки. 

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Лунен календар: 7 лунен ден от 13:10ч на 19 ноември до 13:40ч на 20 ноември

7-ият ден от лунния месец минава под въздействието на стихиите – Въздух и Метал, активирайки магията на звуците, които могат да въодушевяват и оживяват, само че и да смачкват и разрушават. Думите могат да галят като перце и да режат като нож. Казаното през днешния ден може да предизвика нежелани събития в сегашното и бъдещето.

Внимавайте с думите си, тъй като в седми лунен ден всяка дума, която кажете, може да се сбъдне. Ако не желаете да си създавате неприятности, контролирайте даже мислите си. Създайте позитивна атмосфера към себе си и се предпазвайте от негативност. Лошите думи и дейности имат разрушителна сила. 

Това време се отличава с нарасналото предпочитание на човек да комуникира, да бъде изслушан и свестен. Всяка неистина в този момент може да аргументи съществени неприятности и проблеми. Не отправяйте обети, не критикувайте, не ругайте. Не предизвиквайте и другите да изричат отрицателни думи против вас. В този ден е потребно да се занимавате с духовни каузи, да се вгледате в себе си, с цел да разберете истината. 

Това е добър ден за всяко начинание. Можете да се посветите на домакинска работа или просто да се отпуснете. Можете да деянията малко физическа интензивност, само че не претоварвайте тялото. Тялото не би трябвало да се преохлажда, защото е огромна вероятността да се прихване настинка.  Белите дробове, гърлото, гласовите връзки в този момент са най-уязвимото място, само че всички болести, получени в този ден, бързо ще ви изоставен. 

Обърнете внимание на положителните думи. Опитайте се да кажете нещо хубаво на вашите близки и на близките. Избягвайте разногласия и други негативи. Обърнете внимание на думите, които сте споделили на сън или някой различен ви е споделил. Над тях би трябвало да поразмишлявате. Правилното им разбиране може да промени вашия живот или да внесе нужната промяна, с цел да бъдете сполучливи и щастливи.

Сексът по опция би трябвало да бъде муден, спокоен, с продължителна любовна въведения, с повече нежни думи, похвали, включете любовни игри. Добре е да има музика. Сега тя ускорява очароващото влияние. Трябва да говорите единствено за обич. 

Подстригването е удобно, ускорява интуицията, води до непредвидени прозрения. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това ускорява интуицията, води до непредвидени прозрения. 

Покупки - Можете да си извършите прекрасен подарък - да си купите нещо, за което от дълго време сте мечтали, нещо, което ще ви донесе задоволство. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР