Луната е в знак Водолей до 15:48ч Възможни са всякакви изненади

...
Луната е в знак Водолей до 15:48ч
Възможни са всякакви изненади
Коментари Харесай

В този ден енергията на земята се слива с лунната, резултатът е експлозивна смес, която може да избухне всеки момент

Луната е в символ Водолей до 15:48ч

Възможни са всевъзможни изненади и непредвидени обстановки. Хората в този момент са по-чувствителни и нервни. Не се предлага да се товарите с доста отговорности и задания. Могат да се проявят непокорен настроения и да стачкуват против това, което им е обратно.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система. Избягвайте да вървите пешком на дълги дистанции, не стойте дълго време прави.

Луната е на луфт от 01:47ч до 15:48ч. В този период не предприемайте нищо значимо, не започвайте нищо ново.

В 15:48ч Луната минава в символ Риби.

Засилва се връзката на човек с Космоса. Луната изостря интуицията.

Лунен календар: продължава 11 лунен ден до 17:46ч

Символите на лунния ден са короната и лабиринта. Короната е знак на властта, олицетворяваща силата и силата. Лабиринтът има доста смисли, само че всички те имат една същина. Това е знак на придвижване, път цялостен с тествания.

Енергийно доста мощен ден. Тази сила би трябвало да се научите да я управлявате, в противоположен случай тя може да стане разрушителна. Добре е да бъдете деликатни в дейностите си и да не действате на инцидентен принцип. В този ден силата на земята се слива с лунната, резултатът е просто избухлива примес, която може да избухне всеки миг. Енергията на 11-ия лунен ден покровителства единствено смели, волеви и решителни хора. Който в 11-ия лунен ден влезе на политическата сцена, ще се утвърди като доста мощен състезател.

Пасивността е нежелателна. Трябва да се дейни, само че не би трябвало да се занимавате с нищо комплицирано и съществено. Не бива да се претоварвате. Необходима е нерешителност и внимание във всички каузи. В човек също се пробужда голяма мощ, която би трябвало да бъде отправена към съзидание.

За да преминете съответно тестванията на този ден, би трябвало да сте стъпили крепко на земята и да гледате с убеденост в бъдещето, да сте уверени в своя триумф и сполучлив излаз, да поверите хода на живота на потока от сила. Всичко, което е стартирано през днешния ден, би трябвало да бъде доведено до логически край, в случай че не сте сигурни, че можете да го извършите, даже не би трябвало да се заемате с него.

В 11-ия лунен ден бъдете деликатни в връзките с хората, избягвайте пострадвания и непрекъснато контролирайте дейностите си, в противоположен случай неприятностите не могат да бъдат избегнати. По-добре е да насочите цялата си дейна сила в интерес на околните си хора. Можете да се грижите за тях, да им давате дарове и като цяло да раздавате любовта си към другите хора, колкото е допустимо повече.

Сдържайте се от пристъпи на яд и гняв. Изходът от събитията ще е мъчно предсказуем. Заболявания почнали в същото време протичат тежко и дълготрайно, мъчно се поддават на лекуване.

Убийството на всяко живо създание в този ден е мощно противопоказно. Обикновено в този лунен ден има мощно взаимоотношение с животинския свят, тъй че ловуването и убиването на животните през днешния ден е неприемливо. Да не се убиват даже инсекти. Лош знак са падащи вилици и ножове.

В този лунен ден се следи нараснала половост. Това е времето за ексцентричен, неукротим и несдържан секс, само че единствено в случай че е по взаимно предпочитание. Инициативата в любовта би трябвало да принадлежи на двамата сътрудници. Никаква пасивна позиция, единствено дейни дейности от двете страни.

Следва 12 лунен ден от 17:46ч на 6 октомври до 18:12ч на 7 октомври

Слънчев календар – 20 безоблачен ден - Всичко стартирано би трябвало да се довежда до край. Старайте се по-малко да разговаряте. Избягвайте празните диалози. По-малко би трябвало да се спи. Не би трябвало да се унищожава живата природа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР