Луната е в знак Водолей до 15:48ч на 6 октомври Луната

...
Луната е в знак Водолей до 15:48ч на 6 октомври
Луната
Коментари Харесай

Успешни ще бъдат започнатите начинания

Луната е в символ Водолей до 15:48ч на 6 октомври

Луната във Водолей може да ни донесе разнообразни изненади. Нараства интереса към всичко ново, извънредно. Подходящо време за съзидание. Засилва се устрема към независимост и самостоятелност. Нараства интереса към всичко ново, извънредно. Хората в този момент са по-чувствителни и нервни. Могат да се проявят непокорен настроения и да стачкуват против това, което им е обратно. Не се предлага в този момент да се товарите с отговорности и задания. Благоприятно време за другарство с хора, които споделят вашите ползи. Има възможност от повреди на електрозахранването, домакинските уреди, информационни връзки.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система. Избягвайте да вървите пешком на дълги дистанции, не стойте дълго време прави.

Лунен календар: продължава 10 лунен ден до 17:15ч

Добър ден за взаимни каузи с добре познати хора. Успешни ще бъдат множеството инициативи. Излишната сила я отправяйте в нужното русло за положителни и съзидателни каузи. Може да претворявате в живота всичко, което сте намислили, отлагали, единствено не претоварвайте своя организъм, тъй като е рисково. Засилва се интуицията и може на подсъзнателно ниво да търсите отговори на въпроси, които ви интересуват.

Един от най-успешните дни за всички предприемачи, за чиновниците от разнообразни специалности, научни сътрудници, креативен персони и кариеристи. Амбициозните и самоуверените хора няма по какъв начин да не реализиран триумф. Подходящо е да търсите нови сътрудници. Благоприятно  за нови запознанства. Не се предлага да прекъсвате връзки в този интервал, изключително настоятелен.

Денят е неразривно обвързван със фамилните връзки и кръвното роднинство.  Всичко, което е обвързвано със фамилията в този момент е удачно. Не се предлага уединението. Добре е да бъдете с околните си хора. Подходящо време за прояви на обич, за развиване на партньорските връзки, за подсилване на връзките и контакти. Хубаво е да посветите време на родители, близки, децата, фамилията. Семейните кавги и спорове в този момент са доста рискови и би трябвало да се заобикалят, в противоположен случай ще продължат доста дълго. Подходящо време за секс, само че без да експериментирате, единствено в типичен вид. Най-доброто време за зачатие.

Не би трябвало да се гладува. Полезно е да се пият повече течности. Уязвими елементи на тялото – региона на гръдната кост и под ребрата. Ако е зародила болежка в тези елементи на тялото, това указва, че имате ваши вътрешни проблеми. Всяко заболяване зародило в този лунен интервал е рисково и би трябвало да се вземат неотложно ограничения.

Десетият лунен ден е времето на интензивност на мъжката сила, по тази причина се счита, че е и денят на създателя на рода. Поради тази причина е хубаво да се отиде в църквата и да се възпламени свещ  на умрелите родственици и родители. Препоръчва се медитация над личната карма и кармата на рода.

Следва 11 лунен ден от 17:15ч на 5 октомври до 17:46ч на 6 октомври

Енергията на този лунен ден е доста мощна. С тази сила е належащо да сте доста деликатни и внимателни. Тя би трябвало да се употребява единствено за съзидателни действия.

Слънчев календар – 19 безоблачен ден - Денят е обвързван с Предците ни. Хубаво е да им се отдаде респект и да се помолим за техните души. Желателно е да посветите този ден на околните си и да прекарате деня в фамилен кръг. Старайте се да изпълнявате молбите им и бъдете деликатни към техните потребности. Подходящо е за подсилване на връзките, за възобновяване на фамилни обичаи. Бъдете бдителни и следете думите, които изричате.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР