Луната е в знак Водолей до 13:16ч и на празен

...
Луната е в знак Водолей до 13:16ч и на празен
Коментари Харесай

В този ден умът преобладава над чувствата

Луната е в символ Водолей до 13:16ч и на луфт - Да не се подхваща нищо значимо в този интервал.

Луната е в символ Риби от 13:16ч на 25 април до 19:11ч на 26 април

В дните на Риби ставаме по-чувствителни, състрадателни, дружелюбни, изострят се интуитивните качества, с нараснала мечтателност и сензитивност към мнението на други хора. Лесно податливи на мощното психическото влияние на близките.

Уязвими са най-вече ходилата и пръстите на краката. 

Лунен календар: 24 лунен ден от 04:22ч на 25 април до 04:49ч на 26 април

Благоприятен и ярък ден, основан за обич. Това е прелестен интервал за творчество. Символизира пробуждането на силите на природата. Ако имате опция, прекарайте повече време измежду природата. Днес тя изцелява и зарежда с сила. Символи на лунния ден – Шива, мечка, планина, фалос. Двадесет и четвъртият лунен ден е въздържан за разлика от предния. Време за отмора на душата и тялото, за наслада.

Днес нашето тяло е под контрола на мозъка. В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват аварийните благоприятни условия на организма. Трябва да се употребяват единствено за съзидателни цели. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се провиснал и да поспят повече.

Планове по-добре да не вършиме, а да живеете по свободен график, доверявайки се на интуицията и случая. Проблемите могат да бъдат решени, в случай че се методите градивно към тях. Обръщайте внимание на всички алегорични знаци. Някои хора могат да получат „ признание “ свише.

Ден за съзидание, в който не трябва да се изпитва незаинтересованост, обезсърчение. Трябва да се употребява интензивно за подсилване на личното здраве и за повишение на духовното равнище. Благоприятно е за физическо натоварване, за йога, за дейна креативна работа, както и за всяка домакинска работа. Можете да изхвърлите остарели ненужни неща - това ще почисти енергийното пространство на къщата. Да се заобикалят тълпите и всеобщите мероприятия.

Не е добре да се гладува, тъкмо противоположното – би трябвало да се яде и да се пият доста течности. Болестите почнали в този ден не са рискови и не оставят последици. Ден за лекуване посредством билки. В този ден могат да се осъществят родови проклятия.

Денят на събуждане и промяна на мъжката сила, тъй че през днешния ден е подобаващ миг за фамилиарност и забременяване на дете. Брачните връзки са изпълнени с топлота.

Днешната подстрижка или подравняване на косата носят единствено изгода. Придобива се спомагателна сила, която е нужна за идващите няколко дни.

Слънчев календар – 6 безоблачен ден – Старайте се да извършите нещо прелестно за другите: изричането на откровени похвали е най-малкото, което можете да сторите. Обезателно отделете време на своите деца. Ако обърнете внимание на дете в този ден, извършите нещо хубаво за него и го зарадвате, целия месец ще ви съпровожда щастието. Необходимо е да действате съгласно страстите си – сърцето най-вярно ще ви подскаже какво да извършите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР