Луната е в знак Водолей до 13:00ч на 2 февруари Луната

...
Луната е в знак Водолей до 13:00ч на 2 февруари
Луната
Коментари Харесай

Вслушвайте се в интуицията и бъдете добри и щедри

Луната е в символ Водолей до 13:00ч на 2 февруари

Луната в този знак благоприятства основаването на другарски връзки. Възниква предпочитание да се споделят мисли, хрумвания, прекарвания. Засилва се интереса към всичко ново, извънредно. Човек елементарно се въодушевява и ентусиазира. Засилва се устрема към независимост и самостоятелност. Хората в този момент са по-чувствителни, само че и по-нервни. Не се предлага да се товарите с отговорности и задания.

Да не се сменят медикаментите и метода на лекуване. Възможно обостряне на всевъзможни ревматични заболявания, провали на ставите и костите. Не вървете пешком на дълги дистанции, не стойте дълго време прави. Уязвими са глезените и очите.

Луната минава на луфт от 13:02ч от 1 февруари до 13:01ч на 2 февруари – Това е време, в което можете единствено да довършвате започнатото, да вършите нормалната си работа или да почивате, в случай че има такава опция. Не е уместно да се стартира нищо ново и значимо. Избягвайте да купувате скъпи покупки, не сключвайте покупко-продажби, не подписвайте контракти и изобщо документи.

Лунен календар: продължава 29 лунен ден до 07:47ч

Новолуние в 07:47ч на 1 февруари и 1 лунен ден до 08:14ч

2 лунен ден от 08:14ч на 1 февруари до 08:49ч на 2 февруари

Символ на деня е Рогът на изобилието. Ден за струпване на сила и осъзнаване на своите благоприятни условия. Вслушайте се в естествените ритми на 2-ри лунен ден, защото в този момент е изключително значимо да съумеете да попаднете в „ струята” на деня и да се понесете по вълните, с цел да живеете леко, радостно и свободно. Ако от дълго време сте желали да измененията нещо, в този момент е сполучлив момента. На този стадий ще получите всичко належащо за реализиране на своите проекти и фантазии. Има единствено една дребна детайлност. Всичко, за което предизвиква лунния ден би трябвало да стане отвън времето на празния ход на Луната.

Не бива да допускате отрицателни страсти. Трябва да бъдете положителни и великодушни. Вслушвайте се в своята вътрешен глас. Може да се подхващат в фамилията промени. Всякакви новости, при рационално пояснение, ще бъдат признати без противодействие и възражения. На всяка цена се старайте да избягвате споровете. Ако те стартират в този момент, ще продължат през целия месец. Ако чувствате злост към някого, това е предизвестие, че би трябвало да се освободите от този човек.

Да се внимава с приема на медикаменти и алкохола. Не се учудвайте, в случай че изпитате апетит и свиреп вкус. За днешния ден е изцяло обикновено. Подходящо е за недояждане и начало на диета. В облеклото предпочитайте радостните и радостни цветове, откажете се от черните и тъмните.

Бизнес – Необходимо е повишение на дейната активност. Добре концентрирайте всички сили в търсене на източник за финансиране на своя план, уточняване на проектите, създадени от преди и образуване на материална база за бъдещи планове. Благоприятно време за започване на нова политика на компанията. При решаването на значими въпроси се придържайте към обичайните решения и тестваните способи.

Този лунен ден е идеалното време да добавите към половия си живот нещо ново, незнайно, нов колорит, нещо вълнуващо.

Подстригването усъвършенства здравето и положението на всички органи на възприятията – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това усъвършенства работата на отделителната и храносмилателната системи. Ако се подстрижете в този ден, косите ви може да стартират да се навиват.

Слънчев календар – 18 безоблачен ден (от изгрев до изгрев) – Хубаво е да се смеете, да се радвате, да се радостните, да има развлечения, игри и занимания с децата, предоставяне и приемане на дарове. Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да поддържате връзка с другари. Добре е да се обменя информация и опит.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР