Луната е в знак Водолей до 12:13ч. Рутинната работа е

...
Луната е в знак Водолей до 12:13ч. Рутинната работа е
Коментари Харесай

Не започвайте нищо важно, не правете скъпи покупки и не сключвайте сделки!



Луната е в символ Водолей до 12:13ч. Рутинната работа е досадна, ще бъдат сложни за решение ежедневните проблеми. Избягвайте да търсите решение на своите проблеми при висшестоящи длъжностни лица, представители на органите на властта. Чувствителна е нервната система. Уязвими са сухожилията, вените, глезените и очите, по тази причина да не се натоварват.

Луната ще се движи на луфт от 09:34 до 12:13ч. Това е време, в което можете единствено да довършвате започнатото, да вършите нормалната си работа или да почивате, в случай че има такава опция. Не е уместно да се стартира нищо ново и значимо. Избягвайте да купувате скъпи покупки, не сключвайте покупко-продажби, не подписвайте контракти и изобщо документи. Тези неща са несъответствуващи освен поради празния ход на Луната, само че и тъй като тя се намира в последната си фаза. Изчакайте да мине новолунието.

Луната минава в символ Риби в 12:13ч. Изостря интуицията, носи сантименталност и мечтателност, мистично въодушевление. Уязвими са ходилата на краката.

28 лунен ден стартира от 05:45ч и продължава до 06:17ч на идващия ден. Символ на този ден е лотоса - олицетворението на духовния растеж на индивида. Един от най-хармоничните и светли дни на лунния месец. Енергията му е такава, че подхожда единствено за съзидателни действия – да се строи дом, да се засаждат растения, да се прави ремонт и други Много е значимо да бъдете в приповдигнато въодушевление, да контролирате страстите, да „ сеете” единствено положителни мисли, да се споделят единствено хубави и положителни думи и да се правят положителни каузи. Всички каузи, които се правят с богатства цел се отдават елементарно и водят до триумф. Молитвата и покаянието в този ден работят благотворно.

Общуването е уместно и спомага да се повдигне настроението. Вслушайте се в препоръките, в случай че идват от близки хора и родственици. Доверявайте се на женската вътрешен глас през днешния ден, само че да се заобикалят разногласия с дамите.

Всичко в другите дни, което е било неразбираемо и е създавало спънки, през днешния ден стартира да се прояснява, постоянно от единствено себе си посредством инцидентно прииждаща информация. Зад всеки проблем, с който се сблъскваме, стои урок, който би трябвало да научим. Постарайте се вярно да приемете всичко каквото пристигна - както хубавото, по този начин и неприятното. В този ден ще оцените себе си по своите плодове. Днес е ден, в който всички ваши положителни каузи се възстановяват многократно. Всеки получава това, което е заслужил. На праведника - богатство, на грешника - отмъщение. Ако ви споходят неприятни събития, не ги считайте за непредвидени - това е резултат от вашите отрицателни дейности през предишния лунен месец.

И в душата на човек и в природата царува естетика. Да се заобикалят неприятните думи, разрушителните дейности, отрицателните мисли. Не би трябвало да изпитвате завист, да задържате обидите в себе си и да се стремите към възмездие. Избягвайте да злоупотребявайте с доверието на близките и не се налагайте над тях. С почитание се отнасяйте освен към хората, само че и към околния свят. Добре е да съдействате на природата в нейното развиване. Например да посадите цветя.

Хубаво е да приготвите вкусна храна, да поканите посетители, да деянията благотворителност в постъпките си, да извършите подарък на жена. Бъдете деликатни с колите, с цел да избегнете непотребните неприятности. Болестите почнали в този ден не са рискови.

Диета - 28-ми лунен ден е добър за недояждане, изчистване на организма. Може да употребявате сокова диета. Месо не се предлага. Храната би трябвало да бъде лека и еднообразна.

Секс –На прелюдията е належащо да отделите повече внимание, в сравнение с самия секс. А самият секс би трябвало да е с мярка и да не е механично осъществяване, а да се основава на усеща.

Покупки – Благоприятно за всички типове покупки, които от дълго време са планувани, както и такива, които са плод на мимолетни прищявки. Важното е да носят наслада.

Сънищата са най-вече оракулски и носят бездънен смисъл. В тях можете да видите бъдещето си такова, каквото може да бъде или минало преобразяване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР