Луната е в знак Водолей до 07:43ч на 9 септември Време

...
Луната е в знак Водолей до 07:43ч на 9 септември
Време
Коментари Харесай

Ден на любовта, милостта и състраданието


Луната е в символ Водолей до 07:43ч на 9 септември

Време за нововъведения. Интересите са ориентирани към новото, забавното, необикновеното. Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо, тъй че е по-лесно да се има вяра в приказки и чудеса. В това време на практика е неефикасно да се разчита на разсъдъка. Луната носи разнообразни изненади, срещи с разнообразни хора. Подсъзнателно хората се стремят към независимост, смяна, тъй че участва предпочитание да се промени нормалното положение на нещата. Рутинната работа не се отразява добре. Хората в този момент стават по-чувствителни и нервни, само че доброжелателни. Увеличава се вероятността от повреди на електрозахранването, домакинските уреди, информационни връзки.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Луната влиза на луфт в 15:35ч до 07:43ч на 9 септември. Не започвайте нищо ново и значимо.

Лунен календар: продължава 12 лунен ден до 19:16ч на 8 септември

Ден на Бялата Луна, ден на любовта, на Христос и християнската религия, на милостта и състраданието. Отнасяйте се към другите по този начин, както бихте желали те да се отнасят към вас и тогава ще намерите успокоение, обич и наслада. Добре  е да се посвети повече време на дома, фамилията.

Символи - Чаша (Чашата на Граала), сърце. Благоприятно е да се посети черква и да изразите молбите си, които в този ден биват чути свише. Молитвите отправени в този ден, в случай че са откровени, обезателно се сбъдват.

Денят носи триумф и шанс на този, който е кадърен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена. Предразполага към положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си.

Обикновено минава спокойно и умерено. Изисква се избрана централизация. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, тъй като всичко може да се обърне наобратно. Приемете, че всичко, което се случва е за по-добро.

Проявата на любовта и състрадание през днешния ден са належащо изискване за осъществяването на вашите стремежи. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и състрадание, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари родственици, родители, навестете заболели другари.

Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в разногласия и избягвайте да се самосъжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да заседнете в това положение за дълго. Полезни са заниманията с йога и други източни практики. Не се претоварвайте с тежки тренировки, само че можете да си извършите лек масаж.

Секс - Сексът би трябвало да бъде, колкото може повече нравствен. Важни са не толкоз техническите умения, които имате, колкото деянията на обич, деликатност, добрина и схващане.

Подстрижката усъвършенства здравето, освобождава ви от обидите и притегля благосъстояние.

Следва 13 лунен ден от 19:16ч на 8 септември до  19:45ч на 9 септември

Слънчев календар – 22 безоблачен ден - Днес живейте по вътрешен глас, вслушвайте се във вътрешния си глас. Денят благоприятства освобождението от всичко остаряло и излишно. Необходимо е да се освобождавате от всевъзможни зависимости. Добре е в този ден да се прави свободен избор на пътя. Могат да станат неочаквани промени в живота. Не би трябвало нищо да планирате и да действате по прелиминарен сюжет. Избягвайте неприятните мисли и пожелания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР